Mit csinálok rosszul, miért mennek ilyen lassan a kilók le?
Változtattam az étkezési szokásaimon. Mivel itthon dolgozom, én főzök, így oda figyelek, hogy milyen alapanyagokat használok. A zsírt, cukrot, fehér lisztet szinte teljesen elhagytam. Cukros üdítőket nem iszok egyáltalán, chipset, csokit sem eszek. Nagyon ritkán eszek sütit, de akkor is egy szeletet. Betartom az 1200 kalóriát. Mindennap sportolok valamit, szobabicikli, taposógép, vagy Tatarek Rezső zsírégető tornáját. Négy hete kezdte el az életmód váltást, azóta 3 kiló ment le. Az utolsó héten csak 0.6 kiló. Csökkentenem kellene még jobban a kalóriákat? Az 1200 kalóriát nem nehéz betartani, de ennél lejjebb nem szeretnék már menni. Ha növelem a sportot napi egy óráról az is segíthet?
160cm vagyok és 56 kiló.
én egy hónapja diétázok és hati 5ször sportolok, de semmi eredménye még kilokban, de a csípőmkisebb lett.
Azért fogysz lassan mert nincs honnan.. az 56 kiló tökéletes a magasságodhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!