Fogyókúrázom. Járok sportolni de a kajánál mindig elbukom. Annyira nem bírom édesség nélkül. Nincs valami tippetek, hogy ne kívánjam ennyire a szénhidrátokat?
Én is hasonló problémával küzdöttem, nekem a magas kakaótartalmú étcsoki vált be. Édesség, mégsem olyan rossz. Ráadásul megeszek belőle két kockát és bőven elég, egyszerűen nem kíván belőle többet a szervezet.
Meg a gyakori fogmosás, illetve állandó lefoglaltság is segített. Szóval, ha csak tv-zek úgy ennék valamit, ami nem jó. Ezért inkább tornázok tv-zés közben. :D
elmondom mit vacsoráztam. :)
3 tojásfehérjét édesítővel kemény habbá ver, 1-2dl vizet vaníliás fehérjeporral felforral. Belekanalaz ha lehet nagy darabokban a tojásfehérjét. megkavar, hogy mindenhol érje a fehérjeturmixos forró víz.(de a habot igyekezz nem összetörni!) tűzről levesz. megesz. ennyi:) Megszórhatod pici fahéjjal esetleg. isteni finom :). Ha nincs fehérjeporod, akkor 1-2 dl sovány tej édesítve, vanília aromával ízesítve is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!