Szénhidrát, édesség függő vagyok?! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Napi 1 órát futok, de egyszerűen nem TUDOK leállni az édességről, szénhidrátról.. Tudom,így semmit se ér.
de NEM tudom letenni, képtelen vagyok.
mit tegyek?
2012. ápr. 14. 17:30
2/5 anonim válasza:
dolgozz minimálbérért.
rögtön meggondolod majd,hogy a rezsi kifizetése után a maradék keveset csokira költsd.
egyébként meg igenis jó a kocogás,ha fogyni,akarsz,ha nem.
a legtöbb ember nem azért kocog,mert le akar fogyni.
3/5 anonim válasza:
"egyébként meg igenis jó a kocogás,ha fogyni,akarsz,ha nem.
a legtöbb ember nem azért kocog,mert le akar fogyni."
Nem lebeszélni akarom a futásról, egy szóval sem mondtam, hogy rossz, csak pszichológiával lassan rávezetni arra, hogy miért ne egyen édességet.
4/5 anonim válasza:
nem a tiédre reagáltam csernus doki:).
hanem a "tudom,így semmit nem ér"-re.
5/5 A kérdező kommentje:
igen, mozogni és futni imádok, imádom az izomlázat utána, imádok beesni az ágyba... hát igen, edzés közben már megbánom, hogy most azokért a rohadt sütikért szenvedek, amit gond nélkül percek alatt bevágtam, és most minden erőmmel azon vagyok hogy leadjam... de egyszerűen nincs erőm, katasztrofális...
2012. ápr. 14. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!