Cukorka csoki helyett?
Az utóbbi időben nagyon sok édességet-csokit, kekszet, mézeskalácsot... ettem és valahogy szeretném az édességeket egy időre kizárni az életemből. Ha mondjuk egy csoki helyett megeszek egy kis cukorkát, az úgy jó? (próbáltam almát enni édesség helyett, de az almától mindig nagyon éhes leszek) jaj és tudom, hogy a cukorka is édesség, de mégsem csoki :)vagy lenne vkinek tanácsa, hogyan csapjam be az agyam?
köszi a válaszokat
Juj ismerem ezt:) én így cseleztem ki magam:
- bele se kezdtem a csokievésbe mert tudtam nem bírok megállni. Ugyanilyen voltam. Tippek:
1. tej + édesítő + pici cukrozatlan kakaópor (sovány tej legyen!)
2. édesítő (vagy méz, de az édesítő 0 kcal, mézzel vigyázz! igaz hogy egészséges de sok kcal...) + túró + gyümölcsök felkockázva
3. mézzel leöntött gyümi
4. natúr joghurt + fahéj(kihagyhatod) + édesítő/méz (+gyümidarabok, ha akarod)
5. zabkása, zabpehely édesítővel (+ fahéj) tetejére pici cukrozatlan kakaópor ha akarod
A banánnal vigyázz!! Mert bár édes, de 100 kcal/100 gramm! A szőlő ill. aszalt gyümölcsök is veszélyesek. Legjobb: citrusfélék, alma, körte, stb.
Sajnos a diabetikus csoki is kcal...
azt hiszem, neked találták ki ezt a kiszerelést: [link] :) ha jól láttam, szerencsi étcsokiban is lehet kapni 20g-osat (ez 1 sor - azaz 3 kocka - csokinak felel meg).
illetve advanced diétázóknak itt ez a fészbuk oldal: [link] egy csomó desszert van itt, de vigyázzatok! A lány tömeget növel, ezért egészséges alapanyagokból, de emelt kalóriával dolgozik. ezekből vagy több részre osztva érdemes enni, vagy kicsit eltolni az arányokat, illetve kihagyni a kcaldús de nem lényegi elemeket.
az egyetlen értelmes megoldás napi 1000< g Cvitamin.
a szervezeted nem erre a zsír+cukor átokra vágyik, amit ti csokinak neveztek, hanem C vitaminra. csak még nem ismeri. esküszöm két hét után úgy mész el az édességpult mellett hogy oda se köszönsz
bocs 1000g kicsit durva lenne :D
elnéztem
miligram, természetesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!