Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fegyencedzés nőként? Hogyan...

Fegyencedzés nőként? Hogyan kezdjek bele?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy csak én vagyok-e az egyedüli nő, de fegyencedzésbe szeretnék kezdeni. :) Nem az a célom, hogy nádszálvékonyra fogyjak le, hanem az, hogy szép feszes legyek és izmos, erős! Sajnos semmi súlyzó, meg semmi kellékem nincs, azért választanám ezt a módszert. Írnátok erről nekem, hogy miként kezdjek bele. Meg edzéstervet is kérnék szépen, amit kb. minden este tudok csinálni! (edzésfajták és hogy mennyit kell csinálni belőle) Egy kérdésem lenne még, nincs semmi, ahol húzódzkodni tudnék, hogy tudnám ezt megoldani?

Köszönöm szépen a segítséget! :)

2012. ápr. 15. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát olvasd el a Fegyencedzés című könyvet, abban minden benne van. Vedd a fáradságot, még a neten is fent van, meg sem kell venned.
2012. ápr. 15. 17:04
 2/2 anonim válasza:

Egyetértek előző íróval...:-D

El kell olvasni a könyvet, mert abban minden benne van...gyakorlatok helyes kivitelezése, edzéstervek, stb...

Amúgy jól választottál! Pont úgy van összerakva a rendszer, hogy bárki, bármilyen gyenge is, el tudja kezdeni és tud benne haladni! És iszonyatos módon megerősít!

Húzódzkodásra a legolcsóbb és legpraktikusabb az ajtófélába BEAKASZTHATÓ húzódzkodó (tehát sem fúrni, sem szerelni, semmit nem kell vele, bármikor levehető/felrakható).

Kb 3500-4000ftba kerül.

A másik jóhír amit szintén írtál, hogy valóban nagyon kevés időt igényelnek a gyakorlatok, bár jó ha az ember egy nap többször is meg tudja csinálni.

2012. ápr. 20. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!