(helo) 12 eves vagyok 55.1 kg es 156 cm. Hany kilonak kellene lennem il. Mennyit foggyak es hogyn kezdjek hozza?
Figyelt kérdés
van egy pici háj a sajamnal ami meglehetosen zavar es a combom is elwg nagy amin valtoztatni szeretnek.anyuek azt mondjak hogy nekem egyszeruen ilyen az alkatom es hogy erosek a csontjaim.de mar csufolnak erte iskolaban is.azz osszes lany osztalytarsam 45-49 kg-k naggyabol es en is szeretnek valtoztatni sulyomon.koszi elore is a valaszokat! :)2012. ápr. 2. 18:09
1/9 anonim válasza:
Ilyen fiatalon NE FOGYÓKÚRÁZZ! Hanyagold az édességeket, nassokat, egyél több gyümölcsöt és zöldséget és ami még fontosabb: Mozogj! Így formálódsz majd, lemegy pár felesleges kiló, a háj izommá alakul és hozzánősz a súlyodhoz. Hajrá!:)
2/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen! :)
2012. ápr. 2. 18:37
4/9 anonim válasza:
6.-os vagy 7.-es vagy?
De amúgy ha fogyni akasrz, akkor mozogj többet.
5/9 A kérdező kommentje:
6.-os.
2012. ápr. 3. 16:30
6/9 A kérdező kommentje:
amugy lehet hogy en vagyok hulye de a masodik valaszolo kommentjet nem ertem
2012. ápr. 3. 16:34
7/9 A kérdező kommentje:
na jo rakerestem a googleban erre a Cartmanra...South Park.Ja es
izlestelen egy vicc volt.koszi hogy neg itt is csufolodsz! :( wn segitsegert fordultam hozzad de te kicsufolsz!latjatok ezert akarok lefogyni mert mindenkitol ezt kapom :'(
2012. ápr. 3. 16:40
8/9 anonim válasza:
Igen, a 2. válasz elég bunkó lett.. Őszintén gratulálok neki, agy kell tönkre tenni egy kislány önbizalmát! TapsTapsTaps -.-
Kérdező, te meg kerüld az édességet, fehér kenyeret, lisztes, cukros dolgokat. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt! Valamint hetente minimum 3x menj el futni 1-1 órát. Úgy 3 hónap alatt lazán le tudsz fogyni 5-6 kg-t.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi :) ma mar el is kezdem
2012. ápr. 3. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!