Étkezés edzés elött ill. után. Miből mennyit?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és szálkásító (zsírégető) edzéstervem van. Általában este megyek le edzeni 7-8 körül végzek igy utána nem nagyon eszek semmit, de érzem hogy éhes vagyok.. Mit és mennyit egyek?2012. ápr. 15. 09:29
1/3 anonim válasza:
Este fehérjét egyél, jó választás a tojás, a túró, a hús.
Pl. 2 főtt tojás vagy pici olajon rántotta zöldségekkel. Házi krémtúró (túró + pici tejföl vagy natúr joghurt + reszelt citromhéj + méz + gyümölcs - vagy túró + tejföl + zöldségek). Fehér hús, vagy csirkemell sonka salátával stb.
2/3 A kérdező kommentje:
és edzés elött?
2012. ápr. 15. 10:05
3/3 anonim válasza:
Azt nem tudom, én edzés előtt sosem eszem, különben rosszul lennék.
Nekem uzsonna és vacsora között van az edzésem, uzsonnára általában gyümölcsöt vagy zöldséget eszek és kb. 1-1,5 óra múlva megyek futni. Bár a délutáni órákban jobb a zöldség, mert a gyümölcs megerjed a gyomorban, ami nem annyira egészséges.
Szerintem edzés előtt csak könnyed dolgot egyél, mondjuk zöldségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!