Napi hány perces, milyen edzés és milyen étkezés kell ahhoz, hogy 5 kilót lefogyjak?
Szerintem úgy egyél, hogy mondjuk találj ki egy rendet magadnak, hogy meglegyen a reggeli ebéd vacsi, de úgy hogy sose edd túl magad, akármilyen finom is, mert hát azt a kaját később is megeheted:) szóval kb. reggel meg este (legkésőbb 6kor) is csak egy szendvics mennyiségnyit aztán szerintem biciklizz messzire mondjuk 2naponta, attól formásodsz is.:) Mondjuk szemelj ki a térképen egy közeli várost vagy községet (ami minimum 10 km-re van tőled) és tekerj el oda. Azért mondom a biciklit, mert szerintem sokkal kevésbé megerőltető, mint a futás. Meg ha eltekersz 10 km messzire, akkor ott a motiváció hogy még visszatekerj, mert valahogy csak haza kell jutni.:P Így máris tekertél 20 km-t, én is ezt szoktam csinálni. Ez legrosszabb esetben is 1,5 óra, ha lassan tekersz, de ajánlatosabb gyorsan, mert végülis az fogyaszt jobban akkor meg csak kb 1 órát vesz el a napodból, és még világot is láttál:P.Viszont nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány, és hogy mennyiről akarsz fogyni, ja és hogy hány éves vagy. mert én pl.: lány, 19 éves, 46 kg vagyok 161 cm vékonycsontú és 44-re akarok, mert ha a combomon van ez a 2 kg, meg kicsit a fenekemen, és mellette nem edzem, akkor tiszta löttyedt meg narancsbőrös is, és nekem erre a bicikli bevált, hogy feszes lett tőle bár nem fogyott le de a 46 kilómból már nehezebb fogyni:P mint 100 kilóból:D. Amint nem bicikliztem, megint töttyedt lettem, remegek mint egy kocsonya XD.(persze nem durva, de akkoris) Az édességről annyit, hogy ne sokat! Pl.: ha nagyon szereted, akkor csinálhatod azt, hogy megvan az edzés és utána CSAKIS JUTALOMBÓL CSAK 1 KOCKÁNYI táblacsoki mennyiségű édességet engedj meg magadnak. Szóval csakis egy falat, de csak miután megdolgoztál érte. Viszont az anyagcseréd is számít. Az enyém elég lassú, így csak akkor tudok fogyni, ha sokkal kevesebbet eszek, mint amennyit korog a gyomrom (órákig hagyom hogy korogjon, hogy uraljam a zabálási rohamaim xD). Na szóval napi kétszer eszek valamikor délelőtt egy szendvicsnyit, és du. 4-5 körül is annyit meg néha iszok cukros teát hogy ne legyen olyan vészes, és emellett ha még sportolok is, akkor kínszenvedés, de fogyok tőle, de az az idegesítő, hogy a szervezetem nem adja lejjebb és túl jól bírja az éhezést, hiába eszek keveset mert akkor átváltok teve üzemmódba(másoknak is átáll az anyagcseréje amúgy ettől raktárózóra, tehát ha utána elkezdesz zabálni ilyen kis koplalások után, akkor sokkal hamarabb visszamegy a háj). Ezért figyelmeztetlek, hogy az evéssel vigyázz, mert ha nem a mozgásra fekteted inkább a hangsúlyt, hanem az éhezésre, akkor könnyen visszahízod, és akkor elveszik a kitartásod.:S Szóval nem tudhatom, hogy neked mennyi kaja kell egy napra, meg mennyi edzés, mivel nem tudom milyen magas vagy és hány kg. meg h mi a nemed. Az én napi kalóriaigényem kb. 1000-1100 kcal...és nem pedig annyi mint amennyit a bolti cuccokra írnak, hogy a napi szükséglet 2000 kcal, mert ez nagyon egyénfüggő, hogy kinek mennyit igényel a szervezete. Nem mindegy, hogy magas vagy és 90 kiló vagy alacsony és 60 kiló...Úgyhogy írd le talán:P Huh bocsi, kicsit sokat írtam, dehát úgyse válaszolt senki:D
Még annyi, hogy ha télleg jól bírod az "éhezést" és édességfüggő sem vagy, akkor csináld azt, hogy egész nap csak egy szendvicset eszel, és napközbe megehetsz egy egész dinnyét is, mert attól nem hízol:D(bár egy görögdinnyét nem ennék meg a hejedben egy nap alatt, mert bajok lennének:D) de érted mire gondolok? A gyümölcs főleg így nyáron egész jó, mert lédús és kalóriaszegény. És ne igyál cukrozott üdítőket. Nem az a fontos, hogy éhezz, hanem hogy mit eszel.
Szia!
egyik barátom is így kezdte a fogyózást!
Ő azt követi hogy este 6 után nem eszik semmit max egy kis zöldséget.Így ő ezzel a fogyókurával leadott már 12kg-ot!
Szerintem próbáld ki ezt te is:)
Persze ha kis testmozgás is van benne hamarabb lemegy az az 5kg:) Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!