De adnátok vmi tanácsot ami segít lefogyni csípőből, hasból, combból és a karjaimról?
Figyelt kérdés
Egy 13 éves lány vagyok,164 cm és 65 kg. A súlyom miatt nagyon sokan csúfolnak, és bár tudom hogy ezt nem kell magamra vennem nem is figyelek rájuk, de engem is zavar a súlyom, túl soknak érzem! Tudom hogy nem szabad még ilyen korban fogyókúrázni, meg agyonsportolni magam, meg ilyesmi. Nem szeretnék egy pálcika lenni, de szeretném elérni hogy jól érezzem magam a bőrömben!2012. ápr. 12. 19:10
1/2 anonim válasza:
helyi fogyás sajnos nincs, különben sokkal több embernek lenne tökéletes alakja.
járj el aerobicra, méregteleníts, egyél sokszor keveset, mellőzd a szénhidrátot, igyál sokat, eljárhatnál futni is, egyél sok sok gyümölcsöt és zöldséget ! ja, én itthon szoktam Béres Alexandra DVD-re tornázni, amikor nem tudok bemenni aerobicra.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a kommentet, de egy kérdésem lenne még! milyen az az aerobic? még soha nem csináltam! amúgy amikor kicsi voltam baletteztem majd a suliban táncoltam, és most röplabdázom de csak heti 1x! nem sokat segít és nem tudom betartani hogy ne egyek sokat én mindig sokat eszek mert sajnos sokat vagyok éhes...
2012. ápr. 12. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!