Diétázom és mozgok mégis híztam 3 kg-t ezalatt Miért?
Feb végén kezdtem el diétázni ( kizártam a fehér kenyeret, tésztákat az étrendemből és a cukros ételeket) Nagy ritkán kéthetente egyszer ha megengedek magamnak egy kis szelet sütit. És hetente kétszer járok spinning edzésre ami nagyon intenzív. 65 kg-ről indultam mikor még el se kezdetem most meg a lemondások és az edzőtermi izzadások után felszedtem 3 kg-ot! :( Nagyon elvagyok keseredve nem tudom miért van ez. Ma oda jutottam hogy elgondolkodtam a különböző fogyasztógyógyszerek elkezdéséről mert ha a diéta és mozgás nem hat akkor nem tudom mit tudnék még megtenni a siker érdekében. :(
L/24
Szia!
Ne keseredj el, fel a fejjel!
Ne állj mérlegre egy darabig, hanem szépen fogj egy centit és mérd le csípődet, derekadat, combodat. Írd fel egy papírra és tedd el. Majd folytasd tovább a mozgást, mehetne heti 3x is. Majd vedd elő 1 hónap múlva a centidet és mérd le magad ismét. :)
Előfordul, hogy ha valaki sokáig nem sportol, akkor az első hetekben kicsit megvastagszanak, bedurranak az izmai. De aggodalomra semmi ok, szép feszes leszel, nem löttyedt :) Kitartást!
Aggodalomra semmi ok! Sima fizika az egész. Az izomszövet jóval sűrűbb mint a zsírszövet. Amikor edzesz, a zsírszövetből izomszövet lesz ami nehezebb. Egy éve csinálom én is, 5 kilóval nehezebb vagyok, de mindenki szerint kisportoltabb az alakom.
A különböző szereket meg hagyd a fenébe, később nagyon visszaüthetnek a mellékhatásaik!
Számold a kalóriákat ...ha nincs energia -nincs hizás. Számitsd ki a kaloria.hu-n a napi szükségletedet.:)
Nekem bevált és ha sok kalóriát viszek be de sportolok, akkor kicsit hízok,persze izmot,de ha kevesebbet és sportolok, (de nem túl keveset!)akkor fogyok
Ez így van, ahogy már leírták előttem.
Én csak azért írok, mert én is ebben a helyzetben voltam. Nekiálltam kevesebbet enni, törekedtem a minőségi táplálkozásra és elkezdtem sportolni. Két hét alatt híztam két kilót. Én is elkeseredtem, de kitartóan folytattam és azóta megindultak a kilók lefelé. Ne add fel, le fognak menni azok a kilók.
Ja igen én is centiztem, ezért sem adtam fel, mert a centi csökkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!