Ha diétázom, viszont egy nap telezabálom magam, akkor azt hogyan tudnám kompenzálni?
Figyelt kérdés
Sajnos ma elszaladt velem a ló nagyon. Napi 1200-1400 kcl között mozog a napi étkezésem már egy jó ideje.(2hónapja) Viszont ma otthon voltam, és anyu sütött sütit stb. a lényeg,ma kb.2500kcl-t tehát dupla annyit ettem mint amennyit eszek egy nap. Holnaptól ilyen többet soha nem történhet! Most mit csináljak,hogyan kompenzáljam a hibát?????:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((2012. márc. 24. 20:49
1/2 anonim válasza:
kérdezzük meg a karmát
nyugi, nem történt semmi, én ettem már 7200 kalóriát is(rékus felfedezte az ázsia centerben kapható 5 kilogrammos nutellát, és persze a fehér kenyeret):D és nem mértem meg magam másnap, csak 1 hét múlva, és ugyanúgy fogytam 8 dekát. xd
2/2 anonim válasza:
2500 kcal nem olyan vészes, egy átlagembernek 2000 kcal kell a súlytartáshoz, ennél te csak egy picit ettél többet. Holnaptól folytasd a diétádat, ne szigoríts rajta, holnap reggel lehet egy kicsit többet fog mutatni a mérleg, de ez nem azt jelenti hogy híztál, pár nap alatt lemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!