Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt kompenzálni?

Hogyan tudnám ezt kompenzálni?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 3 napban rengeteget ettem ( 3000 kcal körül naponta) . Mit tegyek hogy ne hízzak? Ha holnap csak vizet iszom az úgy jó? Vagy mit ajánlanátok? Amúgy 168 cm éa 54-55kg vagyok.
2009. okt. 23. 15:54
 1/1 igabcsy ***** válasza:

Kompenzálni már nem fogod, mert amit 3 nappal ezelőtt megettél, az már régen felszívódott.

Ha egy pár nap többet eszel a kelleténél, attól még nem fogsz látványosan hízni, csak ne csinálj belőle rendszert.

Ha nem tudod kikerülni, hogy többet egyél, mert olyan a helyzet, akkor inkább próbáld meg lemozogni (persze nem azt mondom, hogy teli hassal állj neki ugrálni, de legalább egy kiadós sétát iktass be).

Az egésznapos víz kúrával én nem értek egyet. Semmi értelmét nem látom. Csak kínzod magad.

Táplálkozz egészségesen, mértékkel és mozogj. Akkor nem fogsz elhízni egy-egy kilengéskor sem.

2009. okt. 23. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!