Hogyan tudnám a nyaki izmaimat megfeszesíteni? (Kép)
Nincs rajtam súlyfelesleg, a testzsírszázalékom 8-9%. Ennek ellenére az állkapocsvonalam nem szép. Egy icipici tokám is van ha oldalról nézem, de ami igazán zavar, hogy a nyakamon két oldalt van 1-1 púp. Szerintem nagyon csúnya. Hogy tudnám azt eltüntetni és kihangsúlyozni az állkapocsvonalamat? Attól kicsit férfiasabb lehetnék. 24F
őszintén szólva fogalmam sincs lehet-e ezen segíteni és ha igen, hogyan...de az tuti, hogy felesleges görcsölnöd ilyeneken. ettől nem leszel kevésbé férfias, mivel ennek nem sok köze van a férfiassághoz.bocs, ha nem erre a válaszra vártál, de tényleg nem érdemes ilyeneken görcsölni. annyi mindent ki tud magán szúrni az ember, aztán aránytalanul sokat foglalkozik vele és a végén roszzul érzi magát egy hülyeség miatt, és azt hiszi amiatt a valami miatt nem tud boldog lenni...
na, abbahagytam, azért hátha ír majd valaki valami tippet is.
22/L
ezt úgy hívják,hogy csapott áll.
ilyenje van puff dady-nek,béres zoo-nak.
ők körszakállal takarják.
a másik megoldás implant az állba,nem olyan drága,főleg ha tényleg ennyire zavar ez a férfiatlan arc.
Először is köszönöm a válaszokat.
De engem nem az állam formája zavar, hanem hogy petyhüdt rajta a bőr és nem rajzolódik ki szépen az állkapocsvonalam. Pedig a testem minden más részén szép feszes a bőr. Nincs rajtam súlyfelesleg.
A nyakamon pedig az a két púp olyan mintha a manduláim dudorodnának ki. Tudom, hogy ez nem a világ vége, de ha lehet, mégis szeretném eltüntetni. Hátha van rá valami mód.
Ha kicsit előretolom a fejem akkor már megfeszül a bőr, de hát mégsem járkálhatok úgy mint egy lúd.
Itt egy kép, hogy milyet szeretnék:
Valahol azt olvastam, hogy a rágózás segíthet megfeszesíteni az izmokat az állkapocs körül, úgyhogy ma vettem egy csomag rágót és az összeset egyszerre bevettem. Ma rágtam is vagy 2 órát és el is fáradt az állkapcsom, remélhetőleg ez majd segít, habár ha működik is, nyílván hónapok amíg elkezd látszani.
Utolsó hozzászóló: hasizomgyakorlatokat már régóta csinálok és érzem is hogy megfeszül a nyakam, de miközben a hasam már kockásodik, számottevő változás a nyakamon nem látható.
1-2 hónapja már csinálok ilyen "tokatorna" néven futó gyakorlatokat is ami abból áll, hogy nyújtogatom a nyelvemet és fejkörzést csinálok de még ez sem hozott egyelőre "áttörést" xD
Huhh, bocsi a hosszú irományért :$ :D
A tokafelvarrás hülyeség, mert ha alkati, akkor visszajön.
Ami segit, ha RENDSZERESEN rágózól - nem egyszerre egy csomaggal, hanem minden nap többször (pl. kaja után) használod - ha megfelelö rágót választasz, még a fogadnak is jót teszel vele, mert tisztitja és fehériti.
Ezen kivül a hasprés fejtámasz nélkül szintén jó, illetve fogmosáskor (azért akkor, mert elötted a tükör) nyújtogasd magadra a nyelvedet, amennyire csak tudod, az alsó állkapcsodat told elöre meg húzd vissza, illetve vicsorits erösen utána meg lazitsd el.
A tükörben látod, hogy mikor feszülnek meg az izmok, és igy tudod kontrollálni, hogy helyesen csinálod-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!