Vall izmaimat szeretnem megjobban erositeni. Sajnos 1 eve nemerosodik. Hasznos otletek?
de az csalás,ne basz d már át még saját magadat is.ha erősíteni akarod a vállad akkor csináld rendesen és ne lökd a súlyt hanem nyomd ki rendesen.
én vállból nyomást mindig ülve csinálom kézi súlyzókkal.
jaja tudom,én is csinálom mind a kettőt
az én váll edzésem olyan hogy
oldal emelés
előre emelés
döntött törzsű oldal emelés
vállból nyomás ülve
állig húzás
:))) nem értették meg a kérdést, Ahoz, hogy erősödjön a vállad alkalmazz magas ismétlésszámú edzést és minden eggyes szériát alkalmazz annyira szabályosan, hogy mindentől szabályosabb. Váll edzés baromi nehéz magas ismétlés számmal és fárasztó.. tudom. De ha erőt szeretnél növelni és másképp nem megy ez az egy módja van. Ez alatt azt értem, hogy 3 gyakorlatot végezz a 3 fejre. Mellről nyomás, oldalemelés, döntött törzsű oldalemelés. Ennyi. Ezt a programot csináld kb 8 hétig de ha tudod akkor minden héten cseréld fel a gyakorlatokat DE úgy, hogy az ne más részére hasson a vállnak. Tehát oldalemelést csinálhatsz gépen de azt nem ajánlom mert közel sem olyan jó mintha szabadsúllyal végeznéd, akkor mellről nyomást mondjuk kézisúlyzokkal, és döntött törzsű oldalemelést meg kábeles elhúzásra vagy hátsódelta gépen helyettesítheted.
Előre szólok, hogy nem fog nagy súllyal menni a gyakorlat de miután megcsináltad ezt az edzést utána hihetetlennek fog tűnni menynit fejlődtél erőben. Amúgy
Oldalemelés 1.sorozat: 30 ismétlés 2sorozat.20 ismétlést 3.sorozat. MINIMUM 15 ismétlés de ha 20 megy vele akkor növelj még a súlyon és addig csináld amíg csak 15-16 nem megy és a következő edzésen belenyomsz majd 17-et. A lényeg, hogy az ismétléstszámot növeld és kitapasztald azt a súlyt amivel már tudod, hogy nem megy annyi és minden héten 1-el többet belenyomsz utána emeled a súlyt.
Mellről nyomásnál ugyanígy csak ott 30ismétlés aztán 20 majd 10.
Hátsó deltára 3x20 ismétlést.
(kérem ne nyomjanak pirosat azok a fogyatékos emberek akik elolvastak egy divat coffee oldalt az izmoscikk rovatban, és ahol azt írják a kevés súly magas ismétlés a szálkásítás mert SEMMI KÖZE HOZZÁ!!!!) Ez egy intenzív erő és tömegnövelő dolog lehet ha rendesen csinálod és rendesen étkezel és rendesen pihensz eleget stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!