Vall izmaimat szeretnem megjobban erositeni. Sajnos 1 eve nemerosodik. Hasznos otletek?
BoFF ment a zöld kéz
kérdezővel nem értek egyet,én ha akarom simán tudom erősíteni gyorsan a vállam erejét azzal az gyakorlatokkal amit leírtam.
állig húzásban sosem mentem 45 kg föle mert az már nehéz volt,mostanság meg már meguntam gondoltam erősödök egy kicsit gyorsabban és kb. 2hét elteltével már 55 kg-al csináltam szériában, maxban pedig 60kg-al csináltam 3 ismétlést.
60 után pedig 5kilóval vittem lefelé pihenés nélkül 30kg ig. és így nem csak erősödik hanem szépen fejlődhet is a vállam.
köszi :)
egyébként csuklyás izom vagy trapéz izom (kinek, hogy tetszik:D ) edzésését rakhatod váll és hát napra is, vállnapon a vállvonogatás/előreemelés fekve fejfölé javasolt elméletileg, hátedzésnél meg állíg húzás, mert így van bemelgedve alapból, de egyébként csuklyát edzeni nem kell sűrün ha testépítőnek készülsz mert a nagy csuklya keskenyíti a vállat az pedig nem előnyös egy testépítőnek, de persze nem úgy értem,hogy sose edz csuklyát mert azért valami kell :D
csak hobbi,vagyis inkább szenvedély a testépítés.
tudom a csuklyáról hogy jó azzal bemelegíteni a váll környéket de más módszerrel szoktam.
csuklyázást hátnapon szoktam csinálni,sok lenne már még az is vállnapra.
öööö hát én nem egészen 4x10et csinálok mert sajnos még egyenlőre kevés súlyom van és a max. amit feltudok rakni az 109kg szóval az én csuklyázásom az kb úgy néz ki hogy
1 sorozat 35ismétlés
2 sorozat 25 ismétlés
3 sorozat 20 ismétlés
4 sorozat 15-20 ismétlés
és ha még érzem hogy ez kevés akkor csinálok rá egy 5.sorozatot és úgy már tuti hogy elég
majd persze veszek még súlyokat hogy legyen több mert ez így nem a legjobb.
:DDD nekem összesen van 80kg súlyom max de ezt sem használom ki teljesen :d nekem csuklya annyiból áll, hogy vállvonogatás 4x20
állighúzás: 1x20 1x15 1x12 1x10 és így általában elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!