Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már megtettem a kellő lépéseket vagy mégjobban a tudtára kellene adnom, hogy szimpatikus?
Van egy szakkör ahol mindneki új a másik számára. Már kb. ez volt a 10. alkalom és van egy fiú aki szimpatikus. Az első néhány alkalommal sokszor néztem rá, de akkor még nem köszöntünk egymásnak (sokan vannak a szakkörön ezért nem, meg mindkettőnknek van más régi ismerőse ott) de ma köszöntem neki és akkor a szemébe néztem, ezt kétszer. Már unom hogy 1-2 lányokhoz én mentem oda hogy "szia, hova jársz suliba, stb." és ezek után nem kéne neki odajönni?
14L
*1-2 lányhoz
ja és nem akarok könnyűvérűnek tűnni semmilyen szempontból sem
Te vagy az Nóri?
Mondtam már hogy tőlem olyan dugást kapsz, hogy a szádon jön ki az anyag! :)
Hehe, de sok itt a kis trollpalánta, kár, hogy rosszul csinálják :)
Kérdező:
"Már unom hogy 1-2 lányhoz én mentem oda hogy "szia, hova jársz suliba, stb." és ezek után nem kéne neki odajönni? "
Mi???
Miért kéne neki odamennie hozzád attól, hogy te már több lányhoz odamentél? Vagy valami köze van a lányokhoz?
Ez valami újfajta logika? Szerintem a srác sem ismeri ezt a módszert még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!