Reggelire csúnyán bezabáltam. Tudnám ezt kompenzálni valahogy?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megettem egy zsömlét és 4 (:() 150 kcalos túrókrémet... Nem vagyok kövér, a soványnak is az alsó szintjén, de hízni nem szeretnék, jó hogy ilyen vagyok. Koplalni nem akarok, de mit egyek, hogy ez a kis kilengés ne látsszon meg?(hétfőn-szerdán megyek edzésre, ott lemozgom. De addig?)
Kérlek, adjatok tanácsot!
2010. okt. 2. 09:37
1/6 szangii válasza:
szerintem nem pont ezektől a túrókrémektől fogsz elhízni, ha elhízol egyáltalán. x)) :D ha finom volt és kívántad akkor miért ne:) ennyit tudok hozzáfűzni :)
3/6 anonim válasza:
De hülye vagy te is. Hogy a bús életbe látszana ez meg? Te is olyan ronda csontkollekció akarsz lenni, mint amiket a tévében mutogatnak? Az nem normális, ha nincs az emebren semmi zsír hús vagy valami kis fognivaló.
4/6 anonim válasza:
1 nap alatt sem meghízni, sem lefogyni nem lehet.
Nem kell csinálnod semmit. Egészségedre.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyien írtatok, aranyosak vagytok! Szép napot :)
2010. okt. 2. 15:10
6/6 anonim válasza:
Hát, hogy ne legyen bűntudatod, egyél féladagot az ebédből. Vagy menj, és fuss egy félórát, vagy tegyél egy gyors tempójú sétát, és akkor az ebéd miatt sem kell aggódnod. Én ezt szoktam csinálni:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!