Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy feszes, sportos test...

Egy feszes, sportos test kompenzálni tudja a pattanások nyomaitól hemzsegő bőrt és a kis melleket?

Figyelt kérdés
Eddig sokat bánkódtam a bőröm állapota és a melleim miatt, de úgy döntöttem, hogy túl fiatal vagyok még, hogy "eltemessem magam". De úgy őszintén, nagyon undorító, ha valakinek ilyen a bőre? Én nagyon csúnyának látom.
2012. jan. 23. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

1. igen, kompenzál,

2. nem, nem undorító.

2012. jan. 23. 22:10
 2/7 A kérdező kommentje:

:) Aranyos vagy. :)

Akkor ezt jól az eszembe vésem!

2012. jan. 23. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:

höhöhö.. :)

ennyi erővel azt is, hogy nem vagyok aranyos. maximum van hogy bántás nélkül írok. elő-elő fordul ilyen is.

2012. jan. 23. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:

De édes vagy! :)

A feszes, sportos test azt jelenti, hogy igényes vagy magaddal szemben.

A többiről meg nem tehetsz. De ha még tini vagy, akkor nyugi, majd a hormonjaid abbahagyják a nagy buzgólkodást, és a cicik még a húszas éveid elején is nőhetnek.

Mellesleg, ha magabiztos vagy, kedves, és humoros, akkor a kutya nem fog foglalkozni a pattikkal. :)

31N

2012. jan. 23. 22:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem bejön a stílusod, tetszik, hogy nem finomkodsz, hanem "leforrázod" az embert, így jobban célba ér az üzenet. Kicsit olyan vagy, mint Csernus. :)
2012. jan. 23. 22:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is!
2012. jan. 23. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:

ha megválogatod a kaját, amit magadhoz veszel, a bőröd és a hajad is szebben fog kinézni.

egyébként bőrgonddal keress fel egy megbízható kozmetikust, vagy nézz utána beauty-blogokon, hogy ki mit használ rá.

a kis mellről meg annyit, hogy inkább kis cici és formás segg, mint nagy mellek és lötyögő háj mindenhol :D

2012. jan. 23. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!