Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hete diétázom, és lehetősége...

1 hete diétázom, és lehetőségeim szerint mozgok. De még semmit nem vettem észre! Mikor fog látszani egy picit is?

Figyelt kérdés

Pontosabban. 2 gyermekemmel vagyok itthon, a kicsi 1 éves.

Áttértem sok dologban update termékekre, ami szerintem nagyon jó.

Kb így eszem egy nap:

reggeli 1 szelet update kenyér, felvágott, vagy tojás.

tízórai (ha van) 1 update túrórudi

ebéd ma pörköltet csináltam csirkemellből (oliva olajjal) és ch csökkentett tésztát főztem hozzá, és mivel számomra laktatóbb mint a sima, nem is ettem belőle sokat.

Uzsi: mandarin

Vacsi (7-után kicsivel, mivel akkor ültünk le a gyerekekkel) 1 update kenyér (vaj nélkül) selyemsonkával.

Napi 30 percet mozgok (péntek kivételével a héten), ebből 20 perc evezés (nulla ellenállással, így csak a lánc a súly) evezőgépen (az van apukáméknál itt szemben) és utána has-popsi. Néha egy Rubint Rékát is ha bírok (20 perces) megcsinálok, de ez attól függ hogy hogy alszanak a gyerekek, vagy van-e valaki aki addig figyel rájuk.

Tudom, ez hosszú folyamat, de még egy dekát sem láttam mozdulni a mérlegen. :( Máskor ilyenkor már régen láttam változást.

Valamit rosszul csinálok?

2012. febr. 5. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:

A fogyásnak idő kell, míg beindul. Arra is készülj fel, hogy menstruáció közeledtével ill. az alatt nem fogsz fogyni, sőt többet is mutathat a mérleg.

Tipp: ne a mérleget figyeld, hanem a centiket mérd, sokkal pontosabb, nyomon követhetőbb a változás.

2012. febr. 5. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy hét még nagyon rövid idő, nem kell türelmetlenkedni! Majd meglesz a hatása a munkádnak, meglátod!

Csak ne figyeld folyton a mérleget!

2012. febr. 5. 21:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Ami a menzit illeti, elvileg pár nap és megjön... Akkor biztos ez a "gond" a mérleggel.

Igyekszem, ahogy tudok, igaz nem sok a felesleg (5-6 kiló), de azt azért jó lenne leadni. most 61 vagyok, 55-re ha lemennék már boldog lennék. Ha meg az alá...

2012. febr. 5. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Update kenyér, túró rudi... miről is beszélünk?

Persze, lehet Norbiékra is hagyatkozni, de egyszerűbb, ha te magad nézel utána a dolgoknak. Rá fogsz jönni, hogy semmilyen pékárura nincs szükséged, mint ahogy a "ch csökkentett tészta" is csak szükséges rossz.

Mozgásból is jobb lenne minimum 40 perc, addig a párod figyel a gyerekekre.

Ehetsz nyugodtan több húst és zöldséget is.

Így már egy hét alatt látnál változást mind külalakban, mind a mérlegen.

2012. febr. 5. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!