Le lehet fogyni 8 kilót júniusig egy átlag alkatból?
Undorítónak látom ezt a 8 kg felesleget magamon. Viszont még a BMI szerint a normálba tartozom. A felső határán vagyok. Szóval ha lefogyok, akkor is max. csak az alsó határán leszek.
Le tudok fogyni 8 kilót júniusig szerintetek?? Az még normális lenne??
Egyszerűen undorító vastagok a lábaim!!!!!!!!!!!!!
60, azaz HATVAN cm!!!!!!!!!!!!!
Volt itt már valaki zsírleszíváson?????
Én már nem tudom, hogy mit csináljak ezzel...minden jó csajnak itt 48 -as a combja. Nekem meg egy ocsmány undorító sz@r g.ci lábaim vannak......
Nem neked voltak hasonló kirohanásaid pár héttel (hónappal?) ezelőtt itt?
A stílus és szóhasználat megegyezik...
Mindenesetre 8 kg-ot két-három hónap alatt le lehet adni, azzal együtt nagy valószínűséggel a combod is vékonyodni fog.
Zsírleszíváson pedig még nem voltam, szóval passzolom, hogy milyen, de meggyőződésem, hogy felesleges.
S miket esztek, amitől nem lesztek 1 óra múlva éhesek??
Nekem aza bajom, hogy nem tudok fél marék kaját enni...Szeretem ha sok van a tányérban....
a kenyeret nem szeretem...
Akkor egyél kis, tortás tányérról. Azt tedd tele. Ez így egy normális, kis adag kaja lesz, de "becsapod" magad, mert tele a tányér.
Nekem bevált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!