Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így tudnék 25-30kg-ot fogyni?

Így tudnék 25-30kg-ot fogyni?

Figyelt kérdés

reggeli: teljes kiőrlésű péksütemény

ebéd: egy kevés üres leves + sovány hús+ zöldség

tízórai/uzsonna: gyümölcs

vacsi: joghurt vagy túró vagy 2 tojás

5 után semmi!!!

+ valami mozgást beiktatnék.

2012. ápr. 9. 00:45
 1/10 anonim ***** válasza:
ja tudnál. kérdés, miből. ha 6kor fekszel le aludni, akkor tök jó
2012. ápr. 9. 00:53
 2/10 A kérdező kommentje:
kihagytam hogy 172cm magas és 84kg vagyok és általában éjfél előtt nem fekszem le.
2012. ápr. 9. 00:54
 3/10 anonim ***** válasza:
tehát akkor 5től éjfélig nem ennél semmit? annak meg mi értelme van? akkor csak takarékraáll a szervezeted, és azt is megtartja, amit eszel. ha éjfélkor fekszel le, 9-10 óráig ehetsz.
2012. ápr. 9. 01:02
 4/10 tetro ***** válasza:
szerintem inkább egyél többet, és ne valami mozgást iktass be, hanem fussál 40 km-t hetente. aztán lefogysz
2012. ápr. 9. 01:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Esélytelen, kevés a ch, 0 a minőségi zsír, 5 után nem evés hülyeség, péksüti diétában még ha teljes kiörlésű is,kevés a fehérje is, úgy rossz ahogy van, + a valami mozgás úgy lenne hogy nekiállsz heti 7/ 7 nap valaminek kiégsz, túledzed magad és ennyi volt az egész "diéta" a 3-5 alkalom helyett, fuss neki még 1 *
2012. ápr. 9. 08:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hülyeségnek hangzik ,de ez így van... reggel tudja a szervezet legjobban a fehérjét ,délután a szénhidrátot feldolgozni.ebédre egyél amit kívánsz,csak ne a tabu éptelekből.étkezések között egyél gyümölcsöt,és a kalória beviteled csökkentsd 20%-kal +sportolj minden másnap
2012. ápr. 9. 08:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Olvass utana a dolgoknak! Megfelelö taplalkozassal, es rendszeres testmozgassal tudnal, nyilvan. Elöszöris nezd meg, mennyi az alapanyagcsered, mennyi kaloriara van szüksege a szervezetednek. Erre a celra rengeteg kalkulöator van fenn a neten, szerintem az orvosilexikonon ami van, az a legjobb. Szamold a kaloriat, es figyelj arra, hogy amit megeszel egeszseges legyen. A taplalkozasod 70 % - ban fogja befolyasolni a fogyasodat, tehat nagyon fontos, meg sokkal fontosabb mint a mozgas, mozgas nelkül viszont nem megy, es ez teny, tehat szepen lassan szokasd magad hozza heti minimum 2x maximum 5x, 1 - 1,5 ora testmozgashoz, ami lehet futas, uszas, torna, biciklizes, stb... ami a legjobb neked. Ha ezt elered, akkor jön a legnehezebb, az hogy tudatositsd magadban, hogy ez mostmar örökre igy lesz, tehat ez lesz az eletmodod. Ami nyilvan nem azt jelenti, hogy soha többe nem ehetsz csokit, vagy sütemenyt, hiszen ugy nem lehet elni, hogy az ember örökke megvonja magatol azt amit szeret, de mostmar mindig kontrollalnod kell magad, es szepen folytatni mindig ugyanugy, mint elötte, es nem minden masodik nap bezabalni, csak max ket hetente egyszer, eleinte meg lehetöleg csak havonta egyszer.
2012. ápr. 9. 09:32
 8/10 A kérdező kommentje:
akkor ennek megfelelően valaki összeállítana nekem egy konkrét étkezést mit egyek reggelire,ebédre,vacsorára közte ha megéhezem (tízórai/uzsonna)
2012. ápr. 9. 10:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Na latod ez a legnagyobb butasag amit kerdezhettel :)

Nem senki sem tudja ezt neked összeallitani, ezt neked kell. Neked kell venned a faradtsagot, utana olvasni a dolgoknak, kaloriatablazatot figyelembe veve bevasarolni, mindenen rajta van mar szinte, hogy mennyi kaloriat tartalmaz, amire nem irjak ra, azt meg megtalalod a neten. Fordits ra idödt. Nem egy nap alatt hiztal meg, nem is fogsz egy nap alatt lefogyni :) Addigis amig ezzel foglalkozol, rahangolodsz az uj eletmododra. Ne masok rakjak eled mit kell tenned, hanem te legyel az, aki mindent megtesz, mindennek utanajar. Az lesz az igazi, hidd el nekem. En mar csak tudom. 1 eve, es 3 honapja meg 140 kg voltam. Mostmeg 78 vagyok :)

2012. ápr. 9. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:

te is össze tudod állítani magadnak....

www.kaloriatablazat.extra.hu

2012. ápr. 9. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!