Hol a határ? Olvastam, hogy ha fogyni szeretnék, akkor a napi kalóriabevitel 1200 körül kell, hogy legyen, de olyanokat is hallani, hogy egy bizonyos fogyasztás alatt a szervezet átáll raktározó üzemmódba, szóval összességében hízni fogok.
Azt nem értem, hogy hol van ennek a határa? Most akkor ha 1200 alatt eszem, hízni fogok a raktározástól, de ha felette, akkor meg a túlbeviteltől hízom?
Amúgy az az 1200 kcal amit fogyasztok, halból, húsból, zöldségekből, kefirből áll össze, tehát csupa "engedélyezett" dolog. Sportolni egészségügyi okokból nem igazán tudok.
170 cm, 74 kiló vagyok.
19/L
Jól tudod, de nem értem, miért nem válaszolt senki.
Itt ki tudod számolni. Csak a fontot állítsd át kg-ra, és heti fél kg fogyással számolj, ne többel, mert a többet csak koplalással tudnád elérni, és ha arra ráeszel, visszahízol.
köszönöm szépen a válaszokat!
az utolsónak: tényleg kevésbé stresszes számolgatás nélkül, ahogy Te csinálod, lehet én is átállok majd erre, de most keményen kell fognom magam :D
első válaszolónak: köszönöm a tippet, csináltam már hasonló számolásokat, ahol nekem 1600 körüli kcal-t írt ki a fogyáshoz, amit sokalltam, ezért találtam ki az 1200-at. de lehet meg kéne fontolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!