Szerintetek mennyit fogytam?
Figyelt kérdés
Előre mondom, nem azt akarom, hogy dicsérjetek stb. Csak azt, hogy mások szerint mennyit fogytam. Tudom, hogy van még feleslegem, nem kell leírnotok. :DD
Na szóval. 163 centi vagyok. Képek:
2011.05.24.:
2011.06.02.
mai(2012.04.09.):
Most kezdem újra el a futást. Szerintem akkor még nyárig formálódom picit. :D Szerintetek vehetek majd fel rövidgatyát?
2012. ápr. 9. 15:45
2/9 A kérdező kommentje:
Ja, és nagyon csúnya az összeérő comb? :D Mit tehetnék ellene? :o
2012. ápr. 9. 15:47
3/9 anonim válasza:
Nekem nem olyan feltünő, szerintem 5-6 kiló. De lehet, hogy ezeken a képeken nem látszik rendesen.
4/9 anonim válasza:
én ennyi idő alatt fogytam 20kgot.ez mi?
alig látszik valami.
5/9 A kérdező kommentje:
Fú. Hát akkor lehet, hogy tényleg a képek rosszak. :D Ugyanis 20 kilót fogytam, és a régebben látott ismerőseim alig akartak rám ismerni. A nadrágméretem is jó pár számmal kisebb lett, fotók alapján pedig még az arcomon is látszik. De akkor mindegy :) :D
2012. ápr. 9. 16:33
6/9 anonim válasza:
szerintem rakj fel másik fotókat;)
7/9 A kérdező kommentje:
Azt nem tudok, mert én hülye nem csináltam több fotót. -.-"" Ezeket is csak úgy, gondoltam megnézem, hogy nézek ki fürdőruhában, de valahogy nem töröltem ki. Ruhásban meg csak térdgatyás van, meg abban simán felismernek mások. Egyébként a fogyással nem akarok sietni, mert még csak 14 vagyok :D. Azért köszönöm a válaszokat. :)
2012. ápr. 9. 16:41
8/9 anonim válasza:
:) Jajj de édi, szerintem még a pocidon kéne egy kicsit fogyni, vagyis inkább megedzeni, + a halánt izmokat és biciklizéssel a combjaid is harapni valók lesznek. Jó csaj leszel, csak így tovább béjbee és ha kiformálódsz, akkor se hagyd abba az edzéseket, mert az jót tesz a kicsi szervezetednek. Rendicsek? ;)
9/9 anonim válasza:
Bocs, de én nem hiszem, hogy 20 kilót fogytál. Az hatalmas külömbség kéne legyen(mondjuk 80 és 60 között). Max 10nek látszik, semmivel se több. Ha mégis 20 akkor szarul fogytál(izomból) és hájas maradtál, ami sokkal rosszabb. Kezdj el izmosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!