Koplalással elértem az álomsúlyt másfél hét alatt (:, most mit csináljak, hogy ne jöjjön vissza? Tudom, hogy nem zsírból fogytam, de az amúgy is hülyeség, mert nekem nem fontos, hogy izmos legyek. Félek enni, mennyivel lehet többet enni? 15/L
hogy a fenébe nem ájultál el?? A szervezeted semmi tápanyagot nem kapott..A cukrodnak és a vérnyomásodnak ugrándoznia kellett volna..
Beteg akarsz lenni??EMBER!! EGYÉL! mert a koplalással nem érsz el semmit.A szervezeted tönkre fog menni
Gratulálok, nagyon ügyes voltál! :)
Kicsit érdekes egy szituáció ez, tudod, hogy nem zsírból fogytál, de nem fontos hogy "izmos" legyél. Ezek szerint, az nem számít, ha zsíros vagy és leépül az izomzatod, csak annyit mutasson a mérleg, amennyit te szeretnél. Ez elég morbid. Lehet hihetetlen, de az izmaid határozzák meg a tested formáját. Lehet, hogy most elérted a kívánt súlyodat, de a valós képed, pedig egy szétesett zsíros gyenge test. Lehet vékonynak hiszed magad, meg kilátszik a csontod, ez biztos marha jó, de ez nagyon messze van attól a képtől, amit te látsz magadon és ami igazából a valóság. Ez az egész olyan, mintha kitakarítanám a szobámat, de a szemetet csak besöpörném az ágy alá. Most lehet fejbe lövöd magad, de ha elkezdesz normálisan étkezni, elkerülhetetlen a testsúlygyarapodás. Ha folytatod ezt a tevékenységedet, akkor meg előbb utóbb megdöglesz. Nem tudom melyik lenne a jobb az esetedben. A megoldás az, hogy először is próbálj meg értelmesen gondolkodni, átértékelni a dolgokat és rájönni, mire is lenne szükséged valójában: normálisan egészségesen élni, vagy lepusztítani magad ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!