Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalással elértem az álomsúl...

Koplalással elértem az álomsúlyt másfél hét alatt (:, most mit csináljak, hogy ne jöjjön vissza? Tudom, hogy nem zsírból fogytam, de az amúgy is hülyeség, mert nekem nem fontos, hogy izmos legyek. Félek enni, mennyivel lehet többet enni? 15/L

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 21:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szépen lassan emeld és kezdj el mozogni mellette. Kár volt így koplalni, fejlődésben vagy, ezt nem lenne szabad.
2012. márc. 21. 21:32
 12/16 anonim ***** válasza:

21:14

Sajnos le lehet, tapasztalatból tudom, bár fontos megjegyeznem, én nem direkt csináltam, lelki problémák miatt nem bírtam enni + amit ettem, az idegtől kijött...

Kérdező, nem kommentálnám, mert érdemben nem tudok mit hozzászólni, de 15 évesen lehetne több eszed...

2012. márc. 21. 21:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha továbbra is ugyanennyit eszel, akkor talán nem fogsz visszahízni. Viszont a pasiknak nem jönnek be a löttyedt csajok, márpedig izmok nélkül formátlan és löttyedt lesz az ember lánya. Ha már az egészséged nem érdekel, legalább ezt vedd figyelembe!
2012. márc. 21. 21:45
 14/16 bebibogyo2012 válasza:

akármilyen szomorú tényleg az evés körül forog az élet. NEM ESZEL, MEGHALSZ. ennyi. enni kell hogy mit és hogyan azt pedig meg kell PRÓBÁLNI összeállítani értelmesen,

egyél sok fehérjét kevés PÉKSÜTIT és cukrozott joghurt? ezek mik? szemetek...

2012. márc. 21. 22:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
2012. márc. 23. 15:16
 16/16 bebibogyo2012 válasza:
utolsó..XD
2012. márc. 24. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!