Tudnátok adni biztatást, hogy ne adjam fel?
Nos lássuk fél év alatt 10 kg az nem oly sok de sok kicsi sokra megy.
Az,hogy most elkezdtél diétázni és sportolni az nem azt jelenti,hogy rögtön fogyhatsz,lehet ,hogy a sporttól izmosodtál és mint tudjuk az izom nehezebb mint a zsír.
De én azt mondom,hogy ha jól akarod magad érezni akkor magad miatt nem szabad feladni,ha szenvedsz és nem fogysz is legalább tartod a súlyod,a semminél jobb,de tarts tojásdiétát két hétig (ha drága a tojás ha nem ) :)
mert azzal eléggé lehet fogyni,nézz utána az interneten.
Én vékony testalkatú vagyok,szakítás miatt kezdtem el kondizni január végén és akkor 72 kg voltam,elkezdtem szedni tömegnövelőket ,felhíztam 85 kg-ra aztán észrevettem,hogy hoppá kicsit elzsírosodtam ,ha nem is látszott de én éreztem és vettem egy nagy lelkierőt és visszaszálkásítottam 76 kg-ra,pikk pakk 1 hónap alatt,igaz megcsináltam napi 500 hasprést,futottam napi 1 órát,bele döglöttem és utáltam és szenvedtem de a test az egy olyan dolog,hogy ha jó akkor több az önbizalom,nagyobb az életkedv,nagyobb a kisugárzásod és mind a hétköznapi mind a párkapcsolati életben nagyon sokat számít az,hogy te jobban érzed magad a bőrödben,NE add fel és érezd magad úgy ahogy szeretnéd,minden csak akaraterő kérdése.
Sok sikert 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!