Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Híztam 10 kilót, hogyan adjam le?

Híztam 10 kilót, hogyan adjam le?

Figyelt kérdés
21 éves làny vagyok. Egy éve 45 kg voltam, most 55 kg vagyok. 165 cm. A családom, a barátaim, a párom mind megállapították és jelezték, hogy ez helytelen! Táncra járok, minden nap fél óra/órát tornázok, étrendemre odafigyelek. Mit tehetnék még, hogy vissza nyerjem alakomat? A tánc miatt is nagyon fontos lenne! Sosem voltam ilyen telt, vacakul érzem magam! Mit javasoltok?
2012. jan. 28. 00:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy a családoddal, a barátaiddal és a pároddal együtt menjetek el pszichológushoz testképzavar miatt.
2012. jan. 28. 01:38
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

szálkásítás.

a mentálhigénés problémákkal a már említett szakembereket érdemes felkeresni.

de egy Taoista harcművész még többet segíthet, a szihológia elég kamu tudomány. de jó sok gyógyszert el tudnak adni ők is, ez mondjuk gazdasági szempontból jó pont.

2012. jan. 28. 07:35
 3/11 anonim válasza:
Várj csak, a családod az 55-re mondja a helytelent, vagy a 45-re mondta? Sportos lehetsz, főleg, ha táncolsz is.
2012. jan. 28. 09:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Aczél kedves, eddig is egy primitiv, buta, érzéketlen embernek tartottalak, de most ezzel a hozzászólásoddal aztán teljesen leírtad magad előttem.
2012. jan. 28. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:
majd mutatkozz be a valóságban is, hagy tudjam már kik előtt kell szégyellnem magam :(
2012. jan. 28. 11:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszőnöm a nem éppen segítő válaszokat. Az 55 kg om a helytelen. Kis korom óta táncolok, sportolok. A tánc miatt (salsa) fontos, hogy jól nézzek ki, de így magamnak se tetszem.
2012. jan. 28. 13:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Én csípem Aczélt, az pedig a te bajod, hogy nem érted a válaszaiban rejlő intelligens iróniát és humort. Egyébként ő legalább segítőkész, nem úgy, mint te, akárhányadik válaszoló.
2012. jan. 28. 19:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha annyira intelligens lenne, akkor tudná, hogy a PSZICHOLÓGUSOK nem írnak fel gyógyszereket. Az a pszichiátria...Meg ilyet mondani, hogy kamu tudomány.. Tudod te hány embernek segített már a világon ez a kamu tudomány? Kb mintha azt mondanád, hogy az orvostudomány kamu, menj inkább tájcsizni, ha rákos vagy...
2012. jan. 28. 19:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Hülyén hangzott volna, ha azt írja, "a pszichiátria kamu tudomány", nemde? Inkább fektesd az energiádat te is mások segítésébe, ahogy ő is teszi.
2012. jan. 28. 19:33
 10/11 anonim ***** válasza:
65%

hány embernek segített :D ez igen!

képzeld el én mennyi embernek tudnék segíteni, ha jártamban keltemben karokat vagdosnék. utána bekötném a sérüléseiket, és elvárnám a hálapénzt meg hogy örüljenek.

ez a legsz.arabb megközelítés, de nektek jó, nem is érdemeltek jobbat.

a rákra meg mit tudsz a tai-chin kívül? esetleg kis kemoterápiát? ba.sszuk szét még jobban az immunrendszerét, hátha még rosszabb esélyei lesznek? kur.va nagy szerencse kell ahhoz, hogy kemo mellett is rendbe jöjjön valaki daganatból.

az orvos"tudomány" pedig pont az, ami az első londoni kórház óta randomra próbálkozik minden sza.rral, hogyan lehet összefércelni az embereket. többnyire nem túl szerencsés a vége.

helyette meg lehetne ismertetni az emberekkel az egészséges életmódot (mind testi, mind LELKI értelemben) de abban nincs helye a gyógyszer maffiának, plusz eleve túl kifizetődő lenne, kinek kell az?

2012. jan. 29. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!