Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adjam le 8 kg fölöslege...

Hogyan adjam le 8 kg fölöslegemet, benti tornával?

Figyelt kérdés

Rengeteget bicajoztam tavasztól nyárig, amikor is sikerült leadnám a kilóimat, aztán visszahíztam magam télen. Ilyenkor hiába is erőltetem, semmi kedvem biciklizni. Futni se. Azt nagyon utálok, ráadásul ahol lakok, nem is lehet merre futni, csak a főúton, a sok száguldó autós között.

Van esetleg DVD, ami drasztikusan tud fogyasztani, és magyar nyelvű?

Kipróbáltam az Adipex nevű tablettát, de 3 nap alatt olyan szívverés, mellkasi fájdalom, hidegrázás, fejfájás és halálfélelem lett úrrá rajtam, hogy azonnal abba kellett hagynom.

Valami kevésbé káros, de szintén drasztikus fogyókúrás módszer érdekelne. Fitness terem a környéken sajna nincs.

2011. dec. 8. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Drasztikusat nem mondok. Az alábbi oldalon találsz étrendeket és edzésterveket az egészséges fogyáshoz.

[link]

2011. dec. 8. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:

milyen drasztikus módszerre gondolsz? azt hiszed az Adi drog drasztikus? akkor elég rózsaszín világban élsz. mutassak képet puruttya extrémen drog túladagolásban meghalt csajról? na az mondjuk drasztikus. ezek csak lájtos sz.arok, elveszik az étvágyat.. adipex, cöh..

a drasztikus az ha ki tudod ba.szni az ablakon a fehér kenyeret, a cukros sz.arokat elkerülöd, és vagy az írt linken található dolgokat megfogadod, vagy az általános "egészséges életmódra" áttérsz, minden nap kő keményen edzed az izmaidat a kis szobádban, kemény erőgyakorlatokkal bombázod magad, vagy elmész futni, ugrókötelezni, küzdősportolni.. na ezek "drasztikus" dolgok, ezekhez ember kell! de ember leszel 1 év múlva is, és nem is akármilyen!

2011. dec. 8. 19:56
 3/3 anonim ***** válasza:
~~Steel Zrt.~~
2011. dec. 8. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!