Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mikor éreztétek úgy, hogy...

Ti mikor éreztétek úgy, hogy vége a fogyókúrának?

Figyelt kérdés
Kitűztetek egy álom súlyt magatoknak és ha azt elértétek? Vagy hogy lett vége?
2012. ápr. 4. 06:51
 1/3 anonim ***** válasza:
az odafigyelesnek , sportnak sosem lesz vege. es vegulis az en "fogyokuram " ez volt tehat sosem lesz vege. mindig figyelek arra hogy mit eszek es rendszeresen mozgok. persze van hogy megengedek egy-egy sutit, pizzaszeletet stb.. hebe-hoba de nem rendszeresen.
2012. ápr. 4. 09:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Én szintén mint az első válaszoló. Elértem az álomsúlyt, de folyton úgy érzem, hogy van mit formálni az alakomon. Nem éhezek, mint ahogy a fogyókúra alatt sem tettem, egyszerűen jobban odafigyelek mit eszem, többször eszek keveset. Néha vannak napjaim, mikor elcsábulok valami cukrosra, vagy épp pizzára, péksütire, de a mozgás akkor sem maradhat el. Minden nap tornázok, zumbára járok. Tehát nem fogyókúráztam, csak életmódot váltottam. Így bízom benne, hogy tartós marad az eredmény.

Te elérted már az álomsúlyt?

2012. ápr. 4. 09:31
 3/3 A kérdező kommentje:
még nem:) köszönöm a válaszokat
2012. ápr. 4. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!