Ti mikor éreztétek úgy, hogy vége a fogyókúrának?
Figyelt kérdés
Kitűztetek egy álom súlyt magatoknak és ha azt elértétek? Vagy hogy lett vége?2012. ápr. 4. 06:51
1/3 anonim válasza:
az odafigyelesnek , sportnak sosem lesz vege. es vegulis az en "fogyokuram " ez volt tehat sosem lesz vege. mindig figyelek arra hogy mit eszek es rendszeresen mozgok. persze van hogy megengedek egy-egy sutit, pizzaszeletet stb.. hebe-hoba de nem rendszeresen.
2/3 anonim válasza:
Én szintén mint az első válaszoló. Elértem az álomsúlyt, de folyton úgy érzem, hogy van mit formálni az alakomon. Nem éhezek, mint ahogy a fogyókúra alatt sem tettem, egyszerűen jobban odafigyelek mit eszem, többször eszek keveset. Néha vannak napjaim, mikor elcsábulok valami cukrosra, vagy épp pizzára, péksütire, de a mozgás akkor sem maradhat el. Minden nap tornázok, zumbára járok. Tehát nem fogyókúráztam, csak életmódot váltottam. Így bízom benne, hogy tartós marad az eredmény.
Te elérted már az álomsúlyt?
3/3 A kérdező kommentje:
még nem:) köszönöm a válaszokat
2012. ápr. 4. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!