Így a vége felé, egy hét alatt -0,8 kg az jó?
Fogyókúrázom, már kb 3 hónapja megállt a fogyásom, az utolsó 5 kg előtt, nagyon nehezen viselt hogy ez a sok -kg után csak ugy egyszer csak megállt a fogyás. :S Majdnem feladtam, de csak majdnem. Most egy hete úgy látszik hogy 3 hónap után ismét beindult a fogyás, a múlthét hétfő óta 0,8 kg ment le. Ez így a fogyókúra vége felé, az utolsó 5 kg-nál ez jó? Nem sok az a 0,8 kg?
(Nem mintha nem örülnék neki, sőt. Csak remélem hogy ez jó.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! ;)
Úgy értettem a vége felét, hogy annak a vége felé ameddig még fogynom kell.
Nem éhezős marhasággal fogytam több mint 27 kg-ot. ;)
Nem tudom hogy ez nevezhető-e szabályos diétának... Mindenből ettem amit eddig is, csak kevesebbet, és próbáltam figyelni a bevitt kcal mennyiségére. Még mindig ugyan úgy eszem kenyeret stb-t, csak sokkal kevesebbet, de az édességeket azokat elhagytam szinte teljesen, csak ritkán eszem. Igen, sportolok heti 6x 1-1,5 órát. Ennek köszönhetően feszes maradt a bőröm, és nem nyúlt meg.
Köszönöm. :)
Igen, kipróbáltam már egy pár fajta "csodát ígérő bogyót" de semmit nem használt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!