Most van vége a fogyókúrámnak?
Én is megtapasztaltam már, és sajnos nincs rá csodaszer, csak a jó öreg akaraterő. Ha nem bírsz magaddal, visszajön minden + egy kis extra is.
De ha le tudtál adni 5kg-ot akkor van hozzá erőd, ugyanaz a hozzáállás kell a súly megtartásához mint a leadásához.
Ha éhes vagy és nem bírsz magaddal evés előtt igyál meg 1-2-3 nagy pohár vizet, kinek mennyi a jó, és csak azután egyél, így kevesebb étel is elégnek tűnik majd.
Ez a jojo effektus.
Én ezért nem szerettem a fogyókúrákat, főleg amiben megszabják hogy mikor mit egyél. Mert egy ideig ment, aztán nekiestem a hűtőnek...
Én életmódot váltottam. Így eszek nagyjából mindent, csak nem mindegy hogy milyet. Nekem nagyon megtetszett az update, és sanyargatás nélkül 4 hét alatt 2 kilót fogytam. Szénhidrát csökkentett tésztát eszek ha eszek, azt is 12-ig. Ma pl isteni lasagne-t csináltam. :) Igyekszem 5ször enni, és ha csokira vágyom, vettem updates csokit, nekem izlik, igaz nem milka, de pár kocka uzsonnára, és letudtam a "csokiingert".
Mellette minden nap tornázom 40 perc körül, ahogy időm engedi (gyerekek mellett).
Nekem ez bejött, és ha ennék este 9kor is valamit, hát eszek egy tojást vagy valamit ami update 1-es. 4 hete semmi hiányt nem szenvednek az ízlelőbimbóim, pizzát is magam sütöm (vagy update pékség), így nem kell semmiről lemondanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!