Vége a fogyókúrámnak? Mit gondoltok?
Itt vannak a képek. Januárban kezdtem el fogyózni, ez lett az eredmény. Kb: -6 kiló. Még vannak, akik azt mondják, hogy kövér vagyok, vannak akik szerint "gebe".
Akkor melyik? A csípőmön még mindíg van felesleg, de az nem akar lemenni. Most jön a jobb idő, megyek futni.
Ez mindegy is, csak kérlek mondjátok meg kell-e még fogynom? Mert kb: 2 hete abbahagytam, és most azt mondják kövér vagyok.
Próbáltam úgy öltözni, hogy látszódjon az alakom. Főleg a csípőm. (mielőtt vki a ruhát kritizálná.)
Nem szeretnék bunkó válaszokat, attól kíméljetek. Az IGAZAT, de normálisan, légyszíves.
Mostmár jó volt, tetszettem is magamnak, de elbizonytalanítottak. Azt hittem, hogy csak nekem lett látványos, és megint elkezdtem a régi ruháimat hordani. Mostanában felvettem szűkebbet is, de most nem merem.
Köszönöm a válaszaitokat.
pl: ezen a nadrágon is látszik, h kicsit bő, szóval ilyeneket. Jaj, ezt jól megírtam.
Egyébként, ezt elfelejtettem: 163/52 vagyok most.
Csinos.pont,jó nem kell se fogynod,se híznod,próbáld megtartani ezt a súlyt,alakot.:)Ez a véleményem.
16L
Köszönöm.
A stílusom? Ez nem a stílusom, csak azért vettem fel ezeket, hogy lehessen látni az alakomat. A nadrág régi, fogyás előtti, a felső, egy egyszerű ing.
Hát, ja a pc. Még annó 15 évesen volt annyi eszem, hogy megcsináltattam. Most már nem hordok olyan ruhát, amiben látszana, úgy gondoltam maradhat. A páromnak is tetszik, ez is közrejátszott.
Mégegyszer köszönöm.
Szerintem csak az irigyek mondják, h kövér vagy. Egyáltalán nem vagy az. Meg az is lehet, hogy megszokásból mondják, nem akarják észrevenni a változást, és csak bántanak.
Nyugodtan hordj szűk cuccot. Annál is inkább, mert a bő mindenkit kövérít. Az "ápol és eltakar" egyáltalán nem igaz, mert csak ront a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!