Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vége a fogyókúrámnak? Mit...

Vége a fogyókúrámnak? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Itt vannak a képek. Januárban kezdtem el fogyózni, ez lett az eredmény. Kb: -6 kiló. Még vannak, akik azt mondják, hogy kövér vagyok, vannak akik szerint "gebe".

Akkor melyik? A csípőmön még mindíg van felesleg, de az nem akar lemenni. Most jön a jobb idő, megyek futni.

Ez mindegy is, csak kérlek mondjátok meg kell-e még fogynom? Mert kb: 2 hete abbahagytam, és most azt mondják kövér vagyok.

[link]

[link]

Próbáltam úgy öltözni, hogy látszódjon az alakom. Főleg a csípőm. (mielőtt vki a ruhát kritizálná.)

Nem szeretnék bunkó válaszokat, attól kíméljetek. Az IGAZAT, de normálisan, légyszíves.

2010. márc. 9. 13:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2010. márc. 9. 16:56
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon csinos vagy! Gratulálok! Hány kilót adtál le? Mennyi idő alatt?

2010. márc. 9. 17:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Jajjj,annyira tudtam,hogy valami jó alakú nö teheti fel csak azt a kérdést! -.-" Kövér?? Akkor én a 70 kilómmal nem kövér,hanem egyenesen malac vagyok! Hagyjad már,te is tudod,hogy nem kell fogynod!
2010. márc. 9. 17:41
 14/19 A kérdező kommentje:

1,5-2 hónap alatt Kb:6-8 kilót, ami nagyon is látszott.

Többször kevesebbet ettem, egészségesebben (de ettem azokat is, amit előtte, csak több gyümölcsöt, salátát), és Rubint Rékára tornáztam, valamikor kiegészítettem, csak úgy tornáztam, mint régen tesi órákon. Először 2 hét alatt hopp -3 kg, de utána egy darabig várakozás, majd megint 2 hét után kezdett lemenni.

Azt nem hiszem, hogy irigységből mondta rám, mert az uncsitesóm mondta, és ő fiú.

2010. márc. 9. 17:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csak úgy értette ,hogy combra erős vagy még kicsit..de amúgy ez alkati szerintem
2010. márc. 9. 22:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretnék így kinézni, szerintem ezzel mindent elmondtam:) Még 13 van vissza....Neked gratulálok!:)
2010. márc. 10. 14:24
 17/19 anonim ***** válasza:
nagyon csinos vagy!
2010. márc. 10. 16:25
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

ma 14:24, Neked pedig kitartást, és sok sikert!! Sikerülni fog.

2010. márc. 10. 17:42
 19/19 anonim ***** válasza:

szerintem tökéletes az alakod :)

21, l

2010. márc. 12. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!