Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni legalább...

Hogyan tudnék fogyni legalább 3 kg-ot 4-5 nap alatt?

Figyelt kérdés

Jelenleg 61 kg vagyok és 163 cm. Tavaly még 66 kg voltam, de lefogytam. Amúgy elég könnyen hízok és fogyok, nagyon hamar meglátszik mindkettő rajtam. Azt mondják, hogy nehéz csontozatú vagyok. De én szeretnék még leadni 3 kg-ot legalább és ezt 4-5 nap alatt. Ti milyen mozgás formát ajánlotok amit egy kis faluban is tudok végezni? Én gondoltam a futásra, biciklizésre és különböző gyakorlatokra.

Főleg hasból és comból szeretnék fogyni úgy, hogy közben az izom megmarad.

Sokan azt mondják, hogy csinos vagyok, de szerintem valamennyit fogynom kell.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

14/L

2012. ápr. 2. 18:51
 1/3 SvenJorgeson válasza:
3kg 4-5 nap alatt? Sehogy, max 1 hónap alatt. Számold a kalóriákat és mozogj.
2012. ápr. 2. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Egészségesen? Sehogy egy Rohamdiéta amiről tudsz olvasni tesztoszteron.hu <--n is azt hiszem hogy 1 hónap, persze az nem a legjobb módszer mert minél lassabban fogysz annál kevesebb izmot veszítesz, persze kell egy viszonylag jól belőtt fogyási ütem is heti : 0,5-1 kg, de nem tudom minek is írom le ma 10000. szer hogy kiszámolt(nem kalóriás mert a minőséget is kell nézni) de felőlem ha a minőség ok mehet a kalóriás hülyeség + mellé edzés, jah és helyi fogyás nincs...
2012. ápr. 5. 12:53
 3/3 anonim válasza:

Ez lehetetlen. Én csak ezt tudom ajánlani, érdemes figyelmesen végigolvasni, mert én túlsúlyos vagyok, és tudom milyen a fogyni akarás. nekem ez eddig bevált.

[link]

2012. júl. 23. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!