Nyárig le szeretnék fogyni legalább 8kg-t. Lehetséges ez?
Nagyon alacsony vagyok.. és sajnos nagyon meglátszik rajtam a súlyfelesleg. 156 cm vagyok és 54 kiló. Szeretnék legalább 45kg lenni.szerintem az lenne az ideális. Ha minden nap elmegyek kocogni legalább 40 percet, 6 óra után nem eszek illetve minimális mennyiségben eszek kenyeret, akkor sikerülhet? Esetleg valamilyen tippjeitek vannak?
Nem gyorsan szeretnék lefogyni..hanem inkább úgy, hogy ne jöjjön vissza.:)Lehet hogy hülyén hangzik hogy fogyni szeretnék, de kis ducinak érzem magam :(
Válaszokat előre is köszönöm! :)
16/L
persze mindezt akkor ha egy igénytelen állat vagy, aminek lényegében mindegy hogy biztosítja-e a tápanyagigényét vagy sem.
de egyet megígérek: sza.r étrenddel sikerült elzsírosodni, még sz.arabbal NEM fogsz lefogyni.
egyél rendesen, minden nap állati fehérjét, és felejtsd el a hülyéket :/
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__25..
Köszönöm a linket. elolvastam.tényleg ezt írják róla :S
Azért még jöhetnek válaszok :)
08:29
Te csak azt hiszed. A tiniken pont hogy nincs háj. Én 16 évesen olyan karcsú voltam mint soha, és az az osztálytársnőim is. Akik akkor picit hájasak voltak, azok úgy is étkeztek...azok mára már molettek, kövérek. Szóval aki tinin duci, az magától nem lesz 25 évesen karcsú.
Aki odafigyel tinin a súlyára az később is karcsú maradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!