Nyárig le szeretnék fogyni legalább 8kg-t. Lehetséges ez?
Nagyon alacsony vagyok.. és sajnos nagyon meglátszik rajtam a súlyfelesleg. 156 cm vagyok és 54 kiló. Szeretnék legalább 45kg lenni.szerintem az lenne az ideális. Ha minden nap elmegyek kocogni legalább 40 percet, 6 óra után nem eszek illetve minimális mennyiségben eszek kenyeret, akkor sikerülhet? Esetleg valamilyen tippjeitek vannak?
Nem gyorsan szeretnék lefogyni..hanem inkább úgy, hogy ne jöjjön vissza.:)Lehet hogy hülyén hangzik hogy fogyni szeretnék, de kis ducinak érzem magam :(
Válaszokat előre is köszönöm! :)
16/L
mind igénytelen ribanc. amelyik gyorsétterembe jár sem azért kötözött sonka, mert annyira kiba.szott ehetetlenek azok a kaják (bár nem támogatom a mekdonalcozást) hanem mert ezen a szinten van az igényszintjük. és ez fősulisokra/egyetemistákra is jellemző lehet, nagyon szép kivétel ha valamelyiknek tényleg több esze van.
na jó, direkt általánosítottam megint a nőket, tudom hogy ez nem így van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!