Ha elmegyek egy dietetikushoz, mert testzsírszázalékot akarok csökkenteni, akkor szerintetek ad egy mintaétrendet x időre?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok és kb 70 kiló, szóval egyáltalán nem vagyok elhízva, de a testzsírszázalékomat le akarom vinni.2012. ápr. 2. 01:18
1/3 anonim válasza:
Mintaétrendet akkor kapsz ha külön kéred. Nem feltétlenül ezt fogja tenni, lehet,hogy csak életmódi tanácsokat ad.
De dietetikus nélkül is megteheted egyszerűen rendszeres 3-4x-i sportolással.
2/3 anonim válasza:
177cm vagyok es 62 kilo es en megis ugy erzem hel vagyok hizva szoval neked gondjaid lehetnek ha ugy erzed nem vagy elhizva... egy 10est ledobhatnal minimum
3/3 anonim válasza:
Az elhízás és a túlsúly közt van egy kis különbség.
Kérdező, szerintem sem akkora ez a felesleg, hogy egyszerűbb változtatásokkal ne tudnád leadni. De ha a testzsírra akarsz koncentrálni, akkor akár még konditeremben is tudnak segíteni, plusz még azt is megmondják, milyen gyakorlatokat végezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!