Április 1-jén kezd valaki diétába/fogyókúrába?
Nem fogunk megdobálni :)) Csatlakozhatsz faceen hozzánk, és legalább látjuk mennyire hatásos a te módszered, és mennyire a mi módszerünk.
Holnap csinálom a csoportot, ma már nincs időm. Aki szeretne csatlakozni, az küldjön nekem privit(van aki már küldött de nem tudom, hogy ő küldött is meg itt is jelezte, vagy csak küldött.) Én szeretném egyenlőre megőrizni az anonimitásom, így csinálok új face-t, nem a sajátomat adom meg. Ti is tehettek így. Aki küldött üzit, annak vissza küldöm holnap a profilt, amin jelöljetek be, és akkor létrehozom a csoportot.
Természetesen folyamatosan lehet csatlakozni, nem csak ma. További szép estét! :)
Éppen az előbb döntöttem el, hogy vasárnaptól (ápr. 1) nyár elejéig fogyni szeretnék!De még nincs semmi módszerem.:(
55 kg vagyok 165 cm, én egy keveset szeretnék fogyni, kb 2-3 kilót.
24/L
rég tettem fel olyan kérdést,amely ennyi agresszót szül...ez már a harmadik kötekedès. de látom el sem olvasod rendesen, az illető vega, így amúgysem enne húst..már felesleges volt a hozzászòlàs.
én olyan -15kg ra gondoltam magamon,de aki kevesebbet akar, jöhet nyugodtan,csak előbb abbahagyja és kész. :)
Úristen....úristen, úristen.
Ugye..ugye te eddig nem abban a tudatban éltél hogy fehérje csak a húsban van?
Ugye nem? Ugye nem????:|
azóta is ezen gondolkozom
Hogy ez lehetséges?
Lehetséges hogy egy fogyókúrázó ember ennyire tudatlan legyen?
Kedves kérdező!
Én is elkezdetem már pár hete és én is inkább a sok mozgást választottam a sanyargatás helyett. Sok mindent kipróbáltam de nekem pl a minden napos csirkemell sem jött be, de a 90 napos sem, a fele evés sem és semmi sem.
Te mit mozogsz és mennyit? Kb hogy néz ki egy napi kajád?
Légyszi írd le mert összehasonlítanám az enyémmel. Én még nem álltam mérlegre de más már kezdi látni rajtam.
Én normálisan reggelizem ebédelek és vacsizok, amit főzök amúgy is. És mellette futok minden nap. Most egy kicsit nehéz a munka a melóhelyen de remélem jövőhéttől kevesebb lesz így valami tornát vagy biciklit is be tudok iktatni a futás mellé. Mióta nem határozom meg mit eszem nem kell annyi kaja.
a vega vagyok, aki vasárnap kezdi a 90est.
ne haragudj, de vissza kell kérdeznem: "úristen... úristen, ugye nem gondoltad eddig, hogy csak az állati eredetű dolgokban van fehérje?"
fél éven keresztül vegán voltam, és egészségesebb voltam mint valaha. világszerte élnek mások is növényi fehérjén. tudod te, hogy milyen fehérjetartalma van a szénhidrát napon fogyasztható teljes kiőrlésű gabonának? vagy a keményítőként evett borsóban, babban? hát jó minőségű és sok. ezekkel elég heti kétszer tejterméket és tojást enni.
félre ne értsd, ez nem támadás, csak útbaigazítás.
ja és ez nem a kérdezőnek szólt, hanem a 70%osnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!