Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A borsófőzelék beleillik a...

A borsófőzelék beleillik a diétába?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 12:17
 1/8 anonim válasza:
28%
A borsóban ha jól tudom a szénhidrát sok.De mértékkel szerintem bele.
2012. márc. 7. 12:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Azt mondják szüleim, hogy nem számottevő az a liszt és zsír ami a főzelékben van.

Igaz ez?

2012. márc. 7. 12:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát én sűrűn szeretem a zöldborsófőzeléket így a rántásnál legalább 3 evőkanál lisztet használok.Az olaj (én abban főzők) az sem olyan sok mert éppen csak annyit öntök,hogy a zöldborsónak jó legyen,de úszkáljon benne.De szerintem nem a legjobb megoldás ha fogyózni akarsz..
2012. márc. 7. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
bocsi javítok.Annyi olajat öntök,hogy a zöldborsónak jó legyen,de NE úszkáljon benne
2012. márc. 7. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

egy tányér borsó főzelék ,bárhogy készítik el,max kb 500 kalória,

egy nap ennek a 3 szorosát is meg kell enni -1500 kalóriát-még fogyózás alatt is,

magyarul,egy nap akár megehetsz 3 tányér b főzeléket is és még így is fogyni fogsz

2012. márc. 7. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Én liszt nélkül sűrítem be borsófőzeléket. Így (vagy minimális lissztel ahogy írtad) nyugodtan eheted néha, finom is az. :) A lényeg hogy feltétnek ne zsírban-olajban úszó fasírt, szalonna, sültvirsli legyen, hanem vagy feltét nélkül, vagy esetleg főtt, tükörtojás, sovány hús.
2012. márc. 7. 14:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Liszt nélkül hogyan sűríted?
2012. márc. 7. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:
92%

A saját anyagával. Borsó esetén borsóval. :)

Én úgy csinálom hogy mikor puha, veszek ki belőle egy két kanálnyi borsót (attól függ mekkora adag a főzelék), azt összeturmixolom, teszek hozzá 1-2 teáskanál zabkorpát (1. tk zabkorpa kb. 40 kcal) és azt visszateszem a főzelékhez. Kevergetni kell, és nagyon szépen besűrűsödik.

2012. márc. 8. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!