Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A borsófőzelék hízlal?

A borsófőzelék hízlal?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 01:51
1 2
 1/16 Cass90 ***** válasza:
86%

Mi liszt nélkül csináljuk - ha a borsó jó minőségű, akkor még édesítő sem kell bele, elég édes lesz úgy is.

Szóval így szerintem nem hízlal ha normális mennyiséget eszik belőle az ember.

2010. jún. 27. 02:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
52%

Bocsi,de butus kérdés.

A borsó főzelék egyáltalán nem hízlal,ha csak egy gyűszűnyit eszel meg belőle.

A borsó főzelék nagyon hízlal ha két púpos tányérral eszel meg belőle.

2010. jún. 27. 02:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
83%

én még életemben nem tettem cukrot a borsófőzelékbe, pedig nem fogyózom...amúgy a másodiknak igaza van: mértékletesség


ha meg sportolnátok valamit minimálisan, nem kéne minden kajától félni

2010. jún. 27. 06:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 Cass90 ***** válasza:
76%

Én az édesítőt csak azért írtam, mert van aki édeskésebben szereti pld. a borsófőzeléket, spenótot, paraicsomlevest, stb.

És ebben az esetben jobb édesítőt használni.

2010. jún. 27. 07:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
56%
mindenböl lehet enni csak keveset,mikor értitek már meg?
2010. jún. 27. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
35%
07:19 spenótba cukrot? főzök már vagy 20 éve, de ezt se hallottam még....amúgy a paradicsomlevesbe se teszek
2010. jún. 27. 07:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
50%

"spenótba cukrot? főzök már vagy 20 éve"


Én azt nem értem hogy miért kell valaminek az eredeti kellemes ízét elvenni az észnélküli cukrozással. Ami felesleges az rossz is! Minek kell a paradicsomot cukrozni? Minek kell a túróstésztát cukrozni? Mert úgy szoktam meg? Miért kall úgy megszokni?

2010. jún. 27. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:
82%

Szia! Mert az édesanyánk anno cukrosan etette meg velünk pl.

Nálunk a paradicsom leves, a spenót, a túróstészta és a káposztás tészta volt ilyen.

Felnőttként, külön háztartásban magamnak főzve változtattam csak a dolgon. Mikor ráébredtem, hogy pl. a káposztástészta sóval-borssal jobban ízlik, ill. nem hizlal.

A párom mamája a zsíros kenyeret cukrozta nekik :(

Fura annak aki máshogy szokta, de nem kell pálcát törni felette.

2010. jún. 27. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromba velem is etettek cukros dolgokat, nem is voltam egy nádszálvékony teremtés :)

Ma már nem teszek cukrot a paradicsomlevesbe és a túróstésztára, sőt, a kávéba és a teába se. Ha csak lehet, kerülöm.

A kérdésre válasz: Nem sok liszttel készítve nem vészes.

2010. jún. 27. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hízlal!!! A borsó egészséges!! Csak kevés liszt,és mértékletesség!!
2010. jún. 27. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!