Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma nagyon rohangálós napom...

Ma nagyon rohangálós napom lesz, nem tudok főzni. Mit tudnék enni egy kis élelmiszerüzletből, ami beleillik a fogyókúrámba?

Figyelt kérdés
Munkahelyről egyből megyek órára, csak egy kis bolt esik utamba, mit vegyek, amit gyorsan be tudok kapni útközben de mégis elég energia lesz estig?
2011. dec. 13. 11:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor szoktam venni valami bonduelle mexikói zöldségkeveréket (konzerv), olyat ami nem paradicsomszószos, és több benne a bab mint a kukorica. Azt hiszem a Sombrero mix ilyen. Mellé két Calvo tonhal, összekver, és kanalaz befelé. Kiadós ebéd, sok fehérje van benne, és a lassú szénhidrát miatt sokáig energikus maradsz.

Nem tudom mennyire szigorú a diétád, de ha nem annyira, akkor tonhal helyett snack kolbász, füstölt sajt, tejföl :)

2011. dec. 13. 11:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, jó ötlet, de nem tudom elképzelni ahogy az úton kanalazgatom befele a konzervet meg a tonhalat. De egyszer biztos kipróbálom.
2011. dec. 13. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja, hogy menetközben kell megenni? Ez nem volt tiszta, azt hittem leugrasz a boltba és megeszed melóban. Akkor passz, ilyen helyzetekre a péksütik vannak, azt meg nem ajánlom.
2011. dec. 13. 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Kis sonka (gépsonka, csirkemell sonka...), szeletelt sajt, és összetekered a kettőt. Utána bedöntesz valamilyen gyümilevet, vagy activiát (én nem szeretem).
2011. dec. 13. 12:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a munkahelyemtől messze volt a bolt, nem tudok kiugrani. Itt meg csak péksütiket, chipszeket, csokikat lehet kapni, abból meg nem kérek.
2011. dec. 13. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor gyümölcs vagy gyümölcslé...más lehetőséged nincs. Az csak kapható már:)))
2011. dec. 13. 13:08
 7/8 anonim ***** válasza:
joghurt natúr, kaukázusi kefir, valami alma...ilyesmi...
2011. dec. 13. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Esetleg müzliszelet vagy van cukormentes háztartási keksz is, korpovit, ilyesmi. Az natúr joghurthoz is jó, meg magában útközben is működik.
2011. dec. 13. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!