Evvel nem "zavartam" be a fogyókúrámba?
Figyelt kérdés
Eddig már közel 14 kilot fogytam. Még 9-et leszeretnék. Ma jöttek hozzánk, és hoztak frissen sült kenyeret, még meleg volt, nem birtam ellenálni, és ettem belöle, a sarkábol vágtam egy kisebb darabot, és utána + egy kisebb szeletet is megettem 4-5 szelet parizerrel.2011. júl. 8. 14:58
1/8 anonim válasza:
Akkor jár így az ember ha sokáig megvon valamit a szervezetétől.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, kenyeret hónapok óta nem ettem, előtte nagyon sokat ettem. De már annyira nem kivánom, de most valahogy megkivántam. Amúgy egészségesen adtam fogytam le, napi 50 perc mozgás, fehérje dús étrend , kevesebb Ch . Sok zöldség gyümölcs, napi 2 liter víz. naponta 5X eszem. 4 hónap alatt alatt fogytam ennyit. Az olyanokat vontam meg, amik egészségtelenek , lisztes meg cukros , zsíros dolgok stb...
2011. júl. 8. 15:03
3/8 anonim válasza:
Egészségedre! Semmi gond nincs belőle. Én nemrég irdatlanul besütiztem (krémesek,kati szelet,habrolók,puncsos csokis cukrászsütemények)mert ünnepeltünk, ráadásul mindezt este. Semmi bajom nem lett tőle,egy grammot nem szedtem fel.
4/8 anonim válasza:
így van, egészségedre! semmi bajod nem lesz! további kitartást kívánok
5/8 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi :-)
2011. júl. 8. 15:19
6/8 anonim válasza:
hidd el egy grammot sem fogsz hízni tőle! én is diétázom és eleinte mikor elcsábultam, én is aggódtam mint te, hogy mivan ha meghízom.de rájöttem 1-1 alkalomtól nem lehet, és én hetente 1-2 megjutalmazom magam hogy rendesen eszek és annyit amennyit szeretnék.és egy dekát sem hízok :))
7/8 bix válasza:
én este hivatalos vagyok a szülinapi bulimra, ahol az idén először irdatlan zaba sör és pálinkaorgia vár. sör, pizza ami belefér. néha lehet és kell is bűnözni. aztán folytatni ott, ahol abbahagytad:)
8/8 anonim válasza:
Nem zavartál, sőt, kellett is a szervezetednek egy kis bűnözés. A fogyáshoz meg gratula, ügyesen csináltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!