Április 1-jén kezd valaki diétába/fogyókúrába?
2 hét alatt 5 kiló?
????????????
MICSODA?
konkrétan 5 hét alatt(segítek: 1hónap és 1 hét) alatt lenne egészséges annyinak lemennie.
Ha 150 kiló vagy akkor bocsánat, visszavonom, akkor lehetséges, hogy egészségesen lement 14 nap alatt 5 kiló.
Na jó, kicsit túloztam ezzel az 5-el..:D régebben(pár hónapja) 82 voltam, most 76és fél-77 de kb. amikor elkezdtem komolyabban(2hete) csak 80 körül. Az az igazság, hogy ez nem ilyen egyik napról a másikra kezdés volt. Már napokkal, talán hetekkel előtte próbáltam a nagy éjszakai zabálásokat, töménytelen édességet kerülni, így 2kg könnyedén lement. Szerintem butaság kilókkal dobálózni, mert az ember kapcsiból reggel kaja nélkül wc után könnyebb, mint este, kajával wc előtt, illetve a folyadék bevitel sem mindegy. Ne is beszéljünk a lányokról, akiknek, mielőtt megjön nehezebbek 1,5-2kg-al, mert jobban visszatartja a folyadékot a szervezet.
Akkor jobban tetszik, ha azt írom pontosan 14 nappal ezelőtt 3.5kg-al voltam nehezebb a jelenlegi állapotomnál? (amúgy a 2 hetet is kb.ra írtam az előbb, nem napra kiszámolva...) A lényeg, hogy valószínűleg megindult, és nem érdekel, hogy néhány hét, vagy hónap kell, a lényeg, hogy nem szenvedek, és fogyok. Valamikor csak elérem az ideális testsúlyt. Bocsánat, akit ezzel a másfél kiló differenciával megtévesztettem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!