Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Április 1-jén kezd valaki...

Április 1-jén kezd valaki diétába/fogyókúrába?

Figyelt kérdés
Ha igen, akár priviben is beszélhetünk. Egyszer szerveztem február elsejére is, de törölte a gyk. a kérdést, mert hogy ez nem fórum..Valaki meg van még abból a "csapatból" esetleg? Mert mindenkit elvesztettem, pedig egész sokan írtak.Tehát nem fórum szerűen! Igen vagy nem, illetve ki mennyiről mennyire, milyen módszerrel, nem, kor?
2012. márc. 28. 16:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Április 1-je lesz..:D
2012. márc. 28. 16:19
 2/26 anonim ***** válasza:
Én benne lennék
2012. márc. 28. 16:21
 3/26 A kérdező kommentje:
ja tényleg :DDDD öhm.. április elsejétől valaki??? :D de a febr.1 az stimmel :D
2012. márc. 28. 16:21
 4/26 A kérdező kommentje:
Egyébként inkább mozgásra épülő lenne, és nem sanyargatásra. Megbeszélhetnénk kinek milyen módszer vált be, vagy miről hallott, illetve én is leírnám hogy mi a véleményem, hogyan szeretném/fogom, és aki akarja követ. facebook csoport jó szerintetek?
2012. márc. 28. 16:25
 5/26 anonim ***** válasza:
a hozzáállásoddal már most baj van..Ha elhatároztad, hogy fogyni akarsz, akkor miért csak április 1-től, miért nem mától?
2012. márc. 28. 16:28
 6/26 A kérdező kommentje:
Én már csinálom 2 hete, eddig olyan 5 kg ment le. Csak gondoltam könnyebb lesz így másoknak, és nekem is, tartanánk egymásban a lelket. Nekem már beindult szerencsére, így nagy gond nem lehet, de szeretnék másoknak segíteni, illetve talán nekem is könnyebb lenne. De szerintem én már a kérdés kiírásnál leírtam magam..:DD
2012. márc. 28. 16:32
 7/26 anonim ***** válasza:
Így már világos :D
2012. márc. 28. 16:36
 8/26 anonim ***** válasza:

2 hét alatt 5 kiló?

????????????

MICSODA?

konkrétan 5 hét alatt(segítek: 1hónap és 1 hét) alatt lenne egészséges annyinak lemennie.

Ha 150 kiló vagy akkor bocsánat, visszavonom, akkor lehetséges, hogy egészségesen lement 14 nap alatt 5 kiló.

2012. márc. 28. 16:50
 9/26 anonim ***** válasza:
szerintem tök jó ötlet a facebook csoport.én február másodikán kezdtem,azóta olyan 10kilonal tartok,de jó lenne tapasztalatot cserélni,egyébként nálam is inkább mozgás van,nem sanyargatas.
2012. márc. 28. 16:55
 10/26 A kérdező kommentje:

Na jó, kicsit túloztam ezzel az 5-el..:D régebben(pár hónapja) 82 voltam, most 76és fél-77 de kb. amikor elkezdtem komolyabban(2hete) csak 80 körül. Az az igazság, hogy ez nem ilyen egyik napról a másikra kezdés volt. Már napokkal, talán hetekkel előtte próbáltam a nagy éjszakai zabálásokat, töménytelen édességet kerülni, így 2kg könnyedén lement. Szerintem butaság kilókkal dobálózni, mert az ember kapcsiból reggel kaja nélkül wc után könnyebb, mint este, kajával wc előtt, illetve a folyadék bevitel sem mindegy. Ne is beszéljünk a lányokról, akiknek, mielőtt megjön nehezebbek 1,5-2kg-al, mert jobban visszatartja a folyadékot a szervezet.

Akkor jobban tetszik, ha azt írom pontosan 14 nappal ezelőtt 3.5kg-al voltam nehezebb a jelenlegi állapotomnál? (amúgy a 2 hetet is kb.ra írtam az előbb, nem napra kiszámolva...) A lényeg, hogy valószínűleg megindult, és nem érdekel, hogy néhány hét, vagy hónap kell, a lényeg, hogy nem szenvedek, és fogyok. Valamikor csak elérem az ideális testsúlyt. Bocsánat, akit ezzel a másfél kiló differenciával megtévesztettem :/

2012. márc. 28. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!