Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit reggelizzek kenyér nélkül...

Mit reggelizzek kenyér nélkül ilyen életvitellel?

Figyelt kérdés

egyetemista vagyok, de mellette dolgozom. heti 5 nap suli, álltalában 8-tol 1-ig. kettőre már munkában vagyok, és 8ig dolgozom. ez hétköznap kb 3 nap + hétvége, csak ugye akkor nincs suli. ülő munkám van.

mit egyek reggel kenyér nélkül, ami laktat 1-ig? nem szoktam hordani magammal. akkor eszek még valamit, majd este 8ig semmi. nagyon éhesen jövök már általában haza.

Fogyozni szeretnék, olvastam hogy müzli laktat meg ilynek.

a gond csak ott van, hogy nem szeretem a tejet, és tejtermékeket sem, joghurt semmi ilyen. ugyhogy müzlit sem szoktam enni, mert nem tudom mivel.

mit ehetnék ami laktat ennyi időre?

2012. márc. 27. 13:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Teljes kiőrlésű és magvas kenyereket. A kenyér nélküli fogyókúra ugyan látványos, de nem tartós. Hacsak nem akarsz egy életen át kenyér nélkül élni...
2012. márc. 27. 13:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Én zabkását szoktam csinálni, amiben ugyan van tej, de nem nagyon érződik rajta. Szerintem nagyon finom, szezonális gyümölcsöket is szoktam tenni bele. Igazából nem túl fogyókúrás kaja, ha sokat eszel belőle, de szerintem ebből nem is kell sokat enni. Egy kis tállal is nagyon laktató.

Teljes kiőrlésű magvas kenyerek is jók, sokkal tovább tart a jóllakottság-érzés, mint a sima fehér kenyérnél. Bele egy kis husi (én imádom párolt csirkemellel), saláta, paradicsom, egyéb zöldséget, amiket szeretsz.

2012. márc. 27. 14:17
 3/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a segitséget. bár a kása sem nyerő nálam :)

egyébként felvágottat, szalámit, virslit és ilyen dolgokat lehet enni? kenyér nélkül megprobálnám zöldségekkel.

2012. márc. 27. 14:31
 4/10 Andizsuzsi ***** válasza:
A szénhidrátra ugyan olyan szüksége van a szervezetednek, mint a többi tápanyagra. Ne akard teljesen kizárni, csak törekedj arra, hogy jó minőségű legyen. A felvágottak, virsli jó, bár nem tartozik a minőségi élelmiszerek közé. Fontos lenne minél több húst is enned, mert a fehérjét mivel viszed a szervezetedbe?
2012. márc. 27. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:
A zabkását vízzel is el lehet készíteni, bár nekem úgy nem nagyon ízlett. Fahéjjal lehet ízesíteni, gyümölcsökkel, dióval, más magvakkal dúsítani kicsit. Szendvicsbe tehetsz főtt tojást is, az is még elég jó fehérjeforrás.
2012. márc. 27. 15:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Az egyik barátnőm a müzlit narancslével eszi... én szoktam magában (amikor nagyon rám tör rágcsálhatnék)

Egyetértek az előttem szólókkal, h kenyeret lehet enni, csak a mennyiségre és a minőségre vigyázni kell.

Én is egész nap bent vok az egyetemen, nekem eddig a rátotta vált be. Reggel 2 tojásból olaj nélkül megsütöm, ha van, akk teszek bele vmi zöldséget (paprika, hagyma, paradicsom), s ez nekem elég estig. Esetleg, ha nagyon ki akarod iktatni a kenyeret, akk egyél párolt húst, v vmi felvágottat jó sok zöldséggel...de ezek elkészitéséhez előbb fel kell kelni. :)

2012. márc. 27. 15:19
 7/10 A kérdező kommentje:

köszi. nem akarok, és nem is fogom tudni kiiktatni a kenyeret, csak kevesebbet. előbb néztem sparos teljes kiörlésü toast kenyért 1200 valahány kaloria. ugy néztem egy szelet 75. lehet veszek olyat, és beosztom hogy pl napi 3 vagy 4 szeletet ehetek meg.

2 tojással egész nap? akkor te jol birod :)

naracslés müzli..na ilyet még nem hallottam :D

2012. márc. 27. 16:47
 8/10 A kérdező kommentje:
megnéztem neten, én alkatomhoz még fogyáshoz is azt irja, hogy kell napi 2000 kaloria minimum. 180 cm 83 kg
2012. márc. 27. 17:05
 9/10 anonim válasza:
Kollath reggeli. Nézz utána, tetszeni fog. 60 éve az egyik legegészségesebb reggeli, valamint rendkívűl tápláló. Én minden hétköznap ezt eszem, délig kibirom evés nélkül. Este előkészítem, reggel 5 perc alatt összerakom, munkahelyen fogyasztom. Pedig nem vagyok kisétkü, 185cm/95kg 38F
2012. márc. 27. 21:46
 10/10 A kérdező kommentje:
köszii. ezt mindenképp kiprobálom :)
2012. márc. 28. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!