sok rizs ,csirke,vagy bármilyen hús. reggelire sok zabpehely tejjel vagy joghurtal, ezt ízesítheted sokféleképpen, vagy pedig jópár szendvizs, édességet is nyugodtan ehetsz amit akarsz.
2012. márc. 21. 18:38
2/7 A kérdező kommentje:
és akkor a fociról,kosáról addig mondjak le v nem kell?
2012. márc. 21. 18:40
3/7 anonim válasza:
A sportot semmiképp se hagyd abba, ez kell ahhoz, hogy egészséges maradj. Egyél sok húst, magas zsírtartalmú tejet, tejtermékeket, krumplit, tésztát, kenyeret - ezek viszonylag egészségesek (főleg a hús), de azért hizlalnak. Édességet ne nagyon egyél, mert NEM EGÉSZSÉGES, legfeljebb ritkán jó minőségű csokit vagy tejtermékeket, mert az a legegészségesebb édesség.
2012. márc. 21. 18:45
4/7 anonim válasza:
zabáljál mindent amit csak lehet.. istenem ha nekem ez lenne a legkisebb gondom :D
2012. márc. 21. 18:45
5/7 anonim válasza:
péksütik... Hidd el, ez hasznos lesz! :D
2012. márc. 21. 18:57
6/7 anonim válasza:
Először is.....nem értem 12 évesen miért is akarsz hízni. Rejtély. Na mindegy. De ha tényleg akarsz, akkor szén hidrát, szén hidráttal. (tésztafélék, rizs, kenyér stb stb) De azt nem tudom milyen céllal szeretnél hízni. Kondizol ahogy látom, szal feltételezem izmosodni szeretnél. mert akkor az viszont már egy teljesen más történet. Az egy teljes életmódváltással jár, amit itt most pár sorba lehetetlen leírni. Szal kérdd ki szakember véleményét! Hangsúlyozom....SZAKEMBER véleményét, ne a haverodét!!
2012. márc. 21. 19:03
7/7 anonim válasza:
4. ez érdekes mert ha nekem csak annyi lenne a gondom hogy be kéne tartanom egy diétát meg mozognom ahhoz hogy foggyak az jó lenne. De tömeget akarok felszedni és állandóan ennem kell, többet mint amennyit birok... minden nézőpont kérdése. :D
rendszeres étkezést és mozgást könnyedén tartom de nem látom mi a nehéz abban hogy kevesebbet kell enni mint amenyit bírsz, viszont az ellenkezője kihívás. tudom valakinek meg az éhség ekkora kihívás csak ezt elképzelnem nehéz.
kérdező: azt nem ajánlom hogy te is többet egyél mint amennyi jólesik, viszont ha 6szor eszel egy nap akkor több kaja lemegy kényelmesen, a te célodhoz szerintem ennyi is elég :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!