Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol tudok Budapesten szaunaruh...

Hol tudok Budapesten szaunaruhát venni, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

2012. márc. 19. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Pénzkidobás bármi (a fürdőruhán kívül). Szaunázással nem fogsz lefogyni, csak víz távozik, azt meg pótolni kell. Ha rám hallgatsz, az árát inkább zöldségre meg gyümire költöd. De a te dolgod.
2012. márc. 19. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
A szaunába elvileg meztelenül kell menni, így a kérdést sem értem. A szaunaruha egy oximoron :D
2012. márc. 19. 13:51
 3/8 A kérdező kommentje:

első: a ruhát nem csak fogyásra lehet használni, hanem pl. az izmok melegen tartására edzés közben, én nem tapasztalatokat kértem...

második: remek dolog, h meg próbálsz nevettetni, csak az a baj, h senki se nevetett

2012. márc. 19. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha neked ennyi eszed van, akkor tényleg neked való!

Vegyél két fekete szemeteszsákot és húzd magadra! Lesz olyan, mint ez:

[link]

2012. márc. 19. 17:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Jajj kovi bácsi!! Köszönöm, hogy megmutattad nekem, hogy hogyan működik a google! Isten vagy, hogy áldjam a nevedet!!! Mivel ugye nekem csak ennyi eszem... (most csinalom a 2. Diplomámat a BME-n, az elsőt azt csak a szutykos Corvinuson szereztem)

Mellesleg a linken szereplő ruhát egy szegedi üzletben vehetném meg, és az ország egyéb területeire (Budapest) csak szállítást vállalnak.

De írkállj még nyugodtan, mert sose tudtom megmondani, hogy hol van a butaság határa...

2012. márc. 19. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Most hova vergődsz? Nekem is van diplomám a Corvinusról, mégsem verem rá a nyálam.

Hány diploma kell ahhoz, hogy valaki felfogja, hogy attól, hogy kukás zsákot húz magára, még nem izzadódik ki az a csúnya zsír!

2012. márc. 19. 20:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha lenne egy diplomád (akár csak egy főiskoláról is) akkor meg ne haragudj, de nem ilyen értelmi szinten mozognál és nem az töltené ki a szabadidődet, h kérdésekre válaszolgass hülyeségeket. Illetve sokkal nagyobb imázst társítanál a Corvinus-nak, mivel te is ott szenvedtél 5 évet :) részemről itt lezártam a témát, de ha gondolod veszekedhetsz egy moderátorral akinek jelenteni foglak, mivel több ponton is sérted az oldal szabályzatát :)
2012. márc. 19. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Ámen! További jó szaunázgatást! :)
2012. márc. 19. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!