első: a ruhát nem csak fogyásra lehet használni, hanem pl. az izmok melegen tartására edzés közben, én nem tapasztalatokat kértem...
második: remek dolog, h meg próbálsz nevettetni, csak az a baj, h senki se nevetett
Hát ha neked ennyi eszed van, akkor tényleg neked való!
Vegyél két fekete szemeteszsákot és húzd magadra! Lesz olyan, mint ez:
Jajj kovi bácsi!! Köszönöm, hogy megmutattad nekem, hogy hogyan működik a google! Isten vagy, hogy áldjam a nevedet!!! Mivel ugye nekem csak ennyi eszem... (most csinalom a 2. Diplomámat a BME-n, az elsőt azt csak a szutykos Corvinuson szereztem)
Mellesleg a linken szereplő ruhát egy szegedi üzletben vehetném meg, és az ország egyéb területeire (Budapest) csak szállítást vállalnak.
De írkállj még nyugodtan, mert sose tudtom megmondani, hogy hol van a butaság határa...
Most hova vergődsz? Nekem is van diplomám a Corvinusról, mégsem verem rá a nyálam.
Hány diploma kell ahhoz, hogy valaki felfogja, hogy attól, hogy kukás zsákot húz magára, még nem izzadódik ki az a csúnya zsír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!