Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan álljak vissza? Segítség!

Hogyan álljak vissza? Segítség!

Figyelt kérdés

Augusztus óta fogytam 20 kg-t már csak 5 van hátra.ha megvan akkor hogyan álljak vissza a normális étrendre?persze diétásan főzve,életmódot váltottam.ez a napi menüm:

Reggeli(7 körül)

-6 evőkanál cukormentes müzli 125 ml 1,5%-os tejjel

-egy nagyobb alma (200-250g körül)

-egy tea édesítővel és citromlével(igazi citromból)

Tízórai a suliban(10-9körül)

-egy normál méretű alma

Ebéd:

Ami van itthon általában csirkemell,vagy halfilé grillezve párolt zöldséggel,vagy spenóttal habarás nélkül natúr joghurtal,vagy tökfőzelék szintén így.Vagy paradicsomos káposzta cukrozatlan paradicsommal és sűrítés nélkül...

Uzsonna(3 körül,de van hogy kihagyom)

-Egy kisebb alma

Vacsora:

-Light joghurt (90 vagy 85 kcal)

Heti 5x ellipszisezek egy órát.Aztis szeretném csökkenteni inkább heti 3-ra de ha muszály akkor csinálom az ötöt.Segítetek nekem?:S

2012. márc. 20. 21:24
 1/9 A kérdező kommentje:
ja és kifelejtettem hogy napi 4-5 bögre teát iszom édesítővel és citrommal,meg vizet is.
2012. márc. 20. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Gondolod, ha visszaállsz a "normális" (?) étrendre, akkor megmarad a súlyod?

Ha életmódot váltottál, akkor ennek semmi értelme. Tapasztald ki, hogy mi az az ételmennyiség, amivel tartani tudod a súlyodat. Másik lehetőség heti 3x-ra csökkenteni az ellipszist.

2012. márc. 21. 06:04
 3/9 anonim válasza:
Én a helyedben nem állnék vissza a normál étrendre!!!! Tuti, hogy visszajönnek a kilók! Gondolja arra, hogy milyen nehéz út vezetett idáig és akkor biztos elmegy a kedved tőle!
2012. márc. 21. 07:28
 4/9 anonim válasza:

Ha meglesz még az az 5 kiló, amit le akarsz adni és már nem akarsz tovább fogyni, akkor nem kell ezt a drasztikus diétát tovább folytatnod. Pontosan annyi kalóriát kell bevinned a szervezetedbe, amennyit elhasználsz. Én is ebben a cipőben járok és találtam egy nagyon jó kalória kalkulátort: [link]

Itt megtalálod a kalóriaszükségleteden túl azt is, hogy ezen belül milyen arányban kell felosztani a fehérjét, szénhidrátot, zsírt és rostot. Ezek után már csak annyi a feladatod, hogy összeállítasz magadnak néhány napi menüt, amit aztán tudsz váltogatni.Én ezt most készítem magamnak 2000kalóriára. Ha neked is hasonló szükségleted van, szívesen átküldök majd 1-2 menüt.

2012. márc. 21. 08:04
 5/9 anonim válasza:
Az egészséges étrendet és a mozgást utána is érdemes tartani! Nemcsak a kilók miatt, hanem az egészség szempontjából is.
2012. márc. 21. 09:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Véletlenül sem szeretnélek megsérteni, de szerintem a kérdésedben vázolt étrend nagyon messze van a normálistól. Szerintem a normális étrend az, ha azt eszed amit megkívánsz anélkül, hogy a kalóriákat számolgatnád, vagy az összetevőkön kelljen gondolkoznod! Én 10 kilót adtam le mindenféle kalóriaszámolgatás és éhezés nélkül.

2012. márc. 22. 17:00
 7/9 anonim válasza:
Kedves 17.00! A kérdező tudja, hogy a fenti étrendje messze van a "normálistól", hiszen szigorú diéta alatt él. De az sem normális, ha mindig azt esszük, amit megkívánunk, mert figyelni kell az egyensúlyra és a vitamin bevitelre is. Leírtad, hogy sokat fogytál. De hogyan? Talán elég volt hozzá, hogy mindig megettél mindent, amit megkívántál? Mert akkor sokan rendelnék meg este 10-kor a kedvenc sajtos pizzájukat, ha nassolni vágynak.
2012. márc. 22. 22:01
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.sokan félreértettetek...nem a régi zabálásba állnék vissza hanem az egészséges életmódra csak többet és hogy néha a szli büfében pl ha éhes vagyok tudjak enni egy kakaóscsigát vagy mittudomén...17-es! grat a 10 kghoz de nem gondolod h több is lement volna ha nem eszed mindig amit kivánsz?:( nem rosszból mondom
2012. márc. 23. 07:26
 9/9 anonim ***** válasza:
17:00 vagyok. Elnézéseteket kérem, azt hiszem egy kicsit pontatlanul fogalmaztam, nézzétek el, fáradt voltam tegnap. Szóval azt szerettem volna elmondani, hogy 10 kg-ot 1-2 év alatt mindössze azzal leadtam, hogy az életmódomon változtattam. Azóta kerékpárral járok dolgozni, ha tehetem kirándulok, az emeletre mindig gyalog megyek fel stb. Ezt a súlyt aztán tartottam, de még 5 kg felesleg mindig volt rajtam. Ezt most sikerült leadnom szintén mindenféle diéta és kalóriaszámolgatás nélkül egy csodálatos gyógynövény keverék segítségével. Most már pont annyi vagyok amennyi a magasságomhoz tökéletes, jók rám a régi nadrágok, és nem kellett soha arra figyelnem hogy mit eszek.
2012. márc. 23. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!