Hogyan álljak vissza? Segítség!
Augusztus óta fogytam 20 kg-t már csak 5 van hátra.ha megvan akkor hogyan álljak vissza a normális étrendre?persze diétásan főzve,életmódot váltottam.ez a napi menüm:
Reggeli(7 körül)
-6 evőkanál cukormentes müzli 125 ml 1,5%-os tejjel
-egy nagyobb alma (200-250g körül)
-egy tea édesítővel és citromlével(igazi citromból)
Tízórai a suliban(10-9körül)
-egy normál méretű alma
Ebéd:
Ami van itthon általában csirkemell,vagy halfilé grillezve párolt zöldséggel,vagy spenóttal habarás nélkül natúr joghurtal,vagy tökfőzelék szintén így.Vagy paradicsomos káposzta cukrozatlan paradicsommal és sűrítés nélkül...
Uzsonna(3 körül,de van hogy kihagyom)
-Egy kisebb alma
Vacsora:
-Light joghurt (90 vagy 85 kcal)
Heti 5x ellipszisezek egy órát.Aztis szeretném csökkenteni inkább heti 3-ra de ha muszály akkor csinálom az ötöt.Segítetek nekem?:S
Gondolod, ha visszaállsz a "normális" (?) étrendre, akkor megmarad a súlyod?
Ha életmódot váltottál, akkor ennek semmi értelme. Tapasztald ki, hogy mi az az ételmennyiség, amivel tartani tudod a súlyodat. Másik lehetőség heti 3x-ra csökkenteni az ellipszist.
Ha meglesz még az az 5 kiló, amit le akarsz adni és már nem akarsz tovább fogyni, akkor nem kell ezt a drasztikus diétát tovább folytatnod. Pontosan annyi kalóriát kell bevinned a szervezetedbe, amennyit elhasználsz. Én is ebben a cipőben járok és találtam egy nagyon jó kalória kalkulátort: [link]
Itt megtalálod a kalóriaszükségleteden túl azt is, hogy ezen belül milyen arányban kell felosztani a fehérjét, szénhidrátot, zsírt és rostot. Ezek után már csak annyi a feladatod, hogy összeállítasz magadnak néhány napi menüt, amit aztán tudsz váltogatni.Én ezt most készítem magamnak 2000kalóriára. Ha neked is hasonló szükségleted van, szívesen átküldök majd 1-2 menüt.
Kedves kérdező!
Véletlenül sem szeretnélek megsérteni, de szerintem a kérdésedben vázolt étrend nagyon messze van a normálistól. Szerintem a normális étrend az, ha azt eszed amit megkívánsz anélkül, hogy a kalóriákat számolgatnád, vagy az összetevőkön kelljen gondolkoznod! Én 10 kilót adtam le mindenféle kalóriaszámolgatás és éhezés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!