Fogyás: Akkor ez most, hogy is van?
Figyelt kérdés
Több kérdésnél látom, hogy a mozgás mellett diétát is tanácsoltok a fogyókúrázóknak, mert, hogy anélkül nem ér az egész semmit. Én (25/F 189 cm, 87 kg) 2 hónapja kezdtem el futni, régebben is futottam, csak nagyon rendszertelenül, így kezdetben csak 3km volt, most már 8-9-et le tudok futni megállás nélkül. Kevesebbet nem eszek, esetleg édességből, de azt eddig se vittem túlzás havonta 1-2 tábla csoki, meg esetleg egy zacskó chpis és még is leadtam már 5 kilót (92-ről indultam). Akkor, hogy is van ez?2012. márc. 20. 09:23
2/5 A kérdező kommentje:
Igen mond. Viszont nekem egyik kérdésnél azt mondta valaki, hogy nem tudok annyit mozogni, hogy ugyanazzal az étel mennyiséggel, mint amit előtte ettem fogyjak is. Én ezzel nem értettem egyet, azért írtam ki a kérdést.
2012. márc. 20. 09:45
3/5 anonim válasza:
Ezt azért nem lehet ilyen egyértelműen kijelenteni. Anyagcserétől is függ, de mondjuk aki 3-4000 kalóriát eszik meg, és egyébként is mozgásszegény életmódot folytat, gyenge és fejletlen (!) izomzattal, az biztos nem fog tudni simán a mozgástól lefogyni. Ha te eddig megettél mondjuk 2200-at, és most lefutsz belőle 800-akat, akkor viszont fogysz. Ilyen egyszerű.
4/5 anonim válasza:
Talan azert, mert a legtobb ember ossze- vissza eszik aki fogyokurara szorul. Nyilvan akkor jogos a tanacs. Viszont ha ez nalad eleve rendben volt, akkor neked ezen nem kellett valtoztatni. Egyebkent meg ha dietaztal volna akkor tobbet is fogytal volna valoszinuleg. De ha igy is fogysz akkor ne is dietazz. Amugy meg a futas nagyon intenziv.
5/5 anonim válasza:
ezt nem értem hogy nem lehet tisztán látni... pl
20 évesen 70kgosan 180 centivel ehetek naponta 2000 kalóriát kb. ha csak azt eszem és semmit nem csinálok, vagy hizok vagy stagnál. ha ugyanezt eszem és 1 órát futok egy nap, akkor az ugy napi -400kcal szal 16-700nál vagyok, ami elég csökkentés hetente fél kiló fogyáshoz. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!