Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó? Többi lent!

Ez így jó? Többi lent!

Figyelt kérdés

Szeretnék április 27.ig lefogyni 5-7 kilót.Ma suliba 45perc tesi volt,15percig itthon mini stepper-eztem és fél órát gyalogoltam. A sport ez így jó?? vagy még valamit ajánlanátok??A tesi helyett ajánlanátok valami mást?? Mert ez nem minden nap van.

Az étrendem: Reggel 2 tükörtojást ettem, tízóraira (sajnos büfés ételt ettem) szendvicset ettem ami volt benne: egy bécsi zsemle megkenve vajjal rá parizer benne még sajt és uborka. Ebédre ettem 2 tükörtojást.Tudom ,hogy nem valami egészségesen ettem ma.Tudnátok ajánlani ,hogy mit vigyek-vegyek tízóraira??

15/L

2012. márc. 19. 15:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nincs tesióra menj el futni, iratkozz be valami csapatsportra, különórára, vagy ilyenek. Nagyon motiváló tud lenni ha nem egyedül csinálod.

Suliba ha viszel szendót csináld teljes kiőrlésű kenyérből (toast 2 szelet pl.: 100 kcal) vagy kornspitzből. Ebből simán megehetsz 2-t egy nap. Bele mehet nyugodtan csirkemell sonka, ubi, saláta, paradicsom, light sonka, margarin, ami otthon van. Tojás jó, de próbáld meg olaj nélkül, minimális zsiradékkal készíteni, tehetsz bele gazdagításnak mondjuk gombát, hagymát, paprikát, zöldségeket. :)

Ezenkívül reggelire zabkása, cukrozatlan pelyhek mehetnek.

Suliba még gyümölcs (alma, körte, narancs, kiwi, ami van), light gyümölcsjoghurt, natúrjoghurt, kefír, ivójoghurt - ezekhez ehetsz korpovit kekszet, abonettet, úgy jobban telít.

Vagy még cukormentes müzliszelet (60-70 kcal körül vannak), saláta (zöldségek összeaprítva, hozzá natúrjoghurt öntetnek).

Annyi minden egészséges dolog amit tudsz suliban is enni. Sajna a büfésnénik/bácsik nem igazán figyelnek rá hogy egészséges is legyen a szendó amit árulnak. :(

2012. márc. 19. 15:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!