Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a következménye fogyókúra...

Mi a következménye fogyókúra alatt az ilyen alkalmaknak? Elszaladt velem kicsit a ló.

Figyelt kérdés
170 cm-hez 64 kiló vagyok, 60-ig szeretnék lemenni. Nem is igazán drasztikus fogyást terveztem, hanem kevesebb kaját odafigyeléssel, és mozgást. Másfél hét alatt ment le 1 kg. Ma csoporttársak invitáltak, és lecsúszott egy 21 centis négysajtos pizza, egy sör, egy fröccs. Reggelim is sajtos stangli volt, eddig kiiktattam a kenyérféléket, de nagyon hiányoznak, ezért úgy gondoltam akkora baj nem lehet. Nem terveztem a pizzát, a nap többi részében már nem akartam szénhidrátot enni. Mennyire vágom gallyra a fogyási folyamatot? Egy héten 4-szer tornázok 40 percet, erősítő gyakorlatokat. Most tervezem majd előtte az ugrókötelezést, csak otthon áll módomban tornázni(falusi vagyok, konditeremig, futópályáig elég körülményes eljutnom.)
2012. márc. 8. 17:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Ettől semmi bajod nem lesz..nem fogsz hizni s a fogyást sem akadályozod meg.nyugi.egyszer belefér egy kis lazitás:))
2012. márc. 9. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!